Yüz yüze eğitime 11 vilayette fırtına ortası

bencede

Active member
12 Eki 2020
5,542
0
36
Yüz yüze eğitime 11 vilayette fırtına ortası Ülke genelinde tesirli olan fırtına ve çok yağış niçiniyle kimi vilayetlerde eğitim öğretime bugün orta verildi

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü’nden alınan son bilgilere nazaran kentte güçlü rüzgar ve fırtınanın bugün saat 18.00’e kadar 70-90 km/sa süratte olacağının varsayım edildiği açıklandı.

Açıklamada; resmi-özel tüm okullar, halk eğitim merkezleri, olgunlaşma enstitüleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt şoför kursları, çeşitli kurslar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki destek kursları da dahil olmak üzere, bütün eğitim kurumlarında ‘yüz yüze eğitim’ faaliyetlerine bugün orta verildiği açıklandı.

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malul ve engelliler ile gebe işçi de idari müsaadeli sayıldı.

İSTANBUL’DA BİRTAKIM ÜNİVERSİTELER DE YÜZ YÜZE ÖĞRETİME 1 GÜN ORTA VERDİ

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa, Marmara Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi de olumsuz hava koşulları niçiniyle bugün tüm akademik ünitelerde derslerin uzaktan öğretim usulüyle yapılacağını duyurdu.

30 Kasım günü yapılacak tüm imtihanların ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

EĞİTİME ORTA VERİLEN VİLAYETLER

Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Sinop, Tekirdağ, Bartın ve Düzce’de de yüz yüze eğitime orta verildi. Valilikler kamu kurumlarında çalışan engelli ve gebe çalışanın de müsaadeli sayılacağını deklare etti. (HABER MERKEZİ)