Sedat Peker: Bu istenen ceza bana hiç yakışmadı, ezik miyim ben

bencede

Active member
12 Eki 2020
5,542
0
36
Sedat Peker: Bu istenen ceza bana hiç yakışmadı, ezik miyim ben İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Sisteme Karşı İşlenen ve Örgütlü Kabahatler Soruşturma Ofisi, ‘suç örgütü’ soruşturmasında 26’sı tutuklu 92 şüphelinin yanı sıra Sedat Peker’e ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 392 yıl 4 aya kadar mahpus talep etti.

Belgenin baş şüphelisi Sedat Peker, iddianameyi Twitter’dan kıymetlendirdi. İstenen cezayı az bulduğunu belirten Peker, eski bir görüntüsünü da ekleyerek şu paylaşımları yaptı:

1- Hakkımda bir dava açılmış, bir tane ağırlaştırılmış müebbet mahpus ayrıyeten da 300 – 500 sene de ceza istemişler. Vallahi bana hakaret etselerdi bundan daha yeterliydi. Birtakım şahıslara 5.000 sene 10.000 sene ceza istenirken bu istenen ceza bana hiç yakışmadı. EZİK MİYİM LAN BEN?

2- 300 sayfalık iddianamede bir tane maddi kanıt olmaz mı ? Ses kaydı yok, ortam dinleme kaydı yok , suçlanan bireylerle suça dair hiç bir temasım yok. Belgedeki sanıkların büyük çoğunluğunu hiç tanımıyorum. VALLAHİ SİZ DELİSİNİZ. Ben bu komik belgeden bir gün bile ceza almam.

3- Türel bilgime dost düşman herkes güvenir. Size kelamım olsun, sizin yaptığınız uyuşturucu kaçakçılığından, cinayetlerden, rüşvetten, vatana ihanetten ve tüm hatalarınızdan on binlerce sene ceza almanız için Türk mahkemelerinde gururla şahitlik yapacağım.

4- Vefatı cümbüş kabul eden bir kişiyi mevtle, cezaeviyle, azapla korkutamazsınız. Bana bunların hepsi hoş. Kahpesiniz lan siz, onurunuz yok lan sizin. Size kelamım olsun görüşeceğiz. Şanlı Dinimizi ne hallere getirdiniz? 2000 krizinde dünyanın…

5-…en büyük 16. iktisadı olan ülkemizi muhteşem güç olduk masallarıyla kandırıp 21. sıraya düşürdünüz. Hani lan biz 2023’e kadar dünyanın en büyük 10 iktisadından biri olacaktık? Açılan davayla ilgili ayrıntılı açıklamaları önümüzdeki günlerde yapacağım. (HABER MERKEZİ)