Sav: 5 çocuğun öldüğü servisin kapısı iple bağlıydı

bencede

Active member
12 Eki 2020
5,542
0
36
Sav: 5 çocuğun öldüğü servisin kapısı iple bağlıydı Afyonkarahisar’daki okul servisi kazasında hayatını kaybeden 5 çocuktan 11 yaşındaki İsmail ile 14 yaşındaki Nisa Eser’in babası Cemil Eser, oğlu Mehmet’in hasta olduğu için araca binmediğini söylemiş oldu. İki kardeşin halası Kadriye Tek ise servisin kapısının kapanmadığı için iple bağlandığını argüman etti.

İscehisar ilçesinde dün meydana gelen okul servisi kazasında ömrünü kaybeden İsmail ve Nisa’nın babası Cemil Eser, küçük oğlu Mustafa’yı hasta olduğu için okula göndermediğini söyleyerek, “Bu da ölecekti, hasta olmasa. Ne yapayım ben, yandım bittim, duvarlarım çöktü benim” dedi.

İki kardeşin halası Kadriye Tek ise servisin çok süratli olduğu için kazanın yaşandığını tez ederek, “Yandık, çoluğumuz çocuğumuz daima gitti. Servisin kapısı iple bağlanıyormuş” diye konuştu.

‘BİZİ HİÇ DİNLEMEDİ, UYARDIK’

Kardeşlerin yakını Keziban Eser ise şoför A.Ş’yi çocukları okula gdolayırken gördüklerini ve kapıya dikkat etmesi için uyardıklarını anlattı. Eser, “Üç, dört gün evvel minibüs buradan geçti. Öğrenciler ortasında doluyken otomobilin kapısı açıldı. Eşim bağırdı, ‘Adalettin bir gün çocukları öldüreceksin.’ Bizi hiç dinlemedi, uyardık” diye konuştu. Eser, mahallede okul olmasına karşın öğretmen ataması yapılmadığı için çocukların öbür okullarda eğitim gördüğünü de kelamlarına ekledi. (DHA)