Peker’den Tanrıverdi’ye: ‘Silahlanın’ davetini yapmam ortak karardı

bencede

Active member
12 Eki 2020
5,542
0
36
Peker’den Tanrıverdi’ye: ‘Silahlanın’ davetini yapmam ortak karardı Organize kabahat örgütü liderliğinden hakkında arama sonucu çıkarılan Sedat Peker, SADAT kurucusu Adnan Tanrıverdi’nin kendisi hakkındaki açıklamalarına yönelik, “Silahlanın’ davetini yapmam ortak fikirdi, ‘oluk oluk kan dökülme çıkışını yapacağından haberdar değildik’ diyemezsiniz” argümanıyla yanıt verdi.

Erdoğan hükümetine yakınlığıyla bilinen Adnan Tanrıverdi, dün Peker’le ilgili Twitter’dan açıklamalarda bulundu.

Tanrıverdi, dün Peker’in kendileriyle olan tezleriyle ilgili, “Külliyede bakılırsavli iken, ulusal ve manevi kıymetlerinizin yüksekliğini ileri sürerek, görüşme taleplerinde bulunmuştunuz. Taleplerinizi kabul etmememin, ne kadar isabetli olduğunu bu gün daha güzel anlıyorum. Sizin üzere bir mafya elemanı ile benim ne alakam olabilir” argümanını bulundu.

Tanrıverdi, “Ne yapıyorsak WEB Sitelerimizde Kamuoyumuzla paylaşırız” diyerek “Rusya’nın özel kuvvetleri, ALFA Timleri yahut diğer özel askeri şirketleri ile her hangi bir ilgi içine girmemiştir” açıklamasını yaptı.

Sedat Peker bugün SADAT kurucusu emekli tuğgeneral Adnan Tanrıverdi hakkında yeni savlar ortaya attı.

Peker, toplumsal medya hesabından yaptığı bir dizi paylaşımda, Tanrıverdi’ye yönelik “Ülkede kaygı iklimi yaratmak için silahlanın davetini yapmam ortak fikirdi. Oluk oluk kan dökülme çıkışını yapacağından haberdar değildik diyemezsiniz. O tarihlerin birkaç gün öncesinde yaptığım görüşmelerin HTS kayıtları da ortaya çıkacaktır” sözlerini kullandı.

Peker tweetlerinin devamında şunları yazdı: “Bana cürüm örgütü başkanı diyorsunuz. Madem ben cürüm örgütü önderiyim, baskı yapmayı bırakın ben de rahat rahat görüntü çekeyim. Ben kabahat örgütü başkanıysam, niye bu kadar korkuyorsunuz? Ayrıyeten hiç tanışmadığımızı, konuşmadığımızı söylemişsiniz. HTS kayıtları çıkarıldığında…

Biz telefonla konuşmuş muyuz konuşmamış mıyız aslına bakarsanız bu ortaya çıkacaktır. Bunların yok edilmesi aslına bakarsan mümkün değildir. Ayrıyeten ben esasen bir yere görüşmeye gitmem. İmali herkes bilir. Beni temsil yetkisi olan arkadaşların sizinle kaç defa görüştüklerinin, ayrıyeten sadatın…”

Sedat Peker “Suriye’de varsınız. Ulu askerlerimiz, polislerimiz uğraş veriyor. Onlar yalnızca maaş alıyor, şehit oluyorlar, siz tüm gelir kaynaklarını çalıyorsunuz. Libya’da varsınız, bir daha birebiri. 22 küsür ülkeye eğitim verdiğinizi söylemişsiniz” dedi. (HABER MERKEZİ)