AC Milan kucaklıyor Luka Modric. Real Madrid'deki deneyimi kapattıktan sonra Rossoneri'yi seçen 39 yaşındaki Hırvat'ın günü. Gülümseyen, mavi elbise ve beyaz gömlek olan Modric, bu sabah Malpensa'ya saat 11 civarında Madrid'den özel bir uçuşla indi. “Burada olduğum için çok mutluyum. Büyük zorluklar beni bekliyor ve her şey hakkında konuşmak için zamanım olacak”, orta saha oyuncusu. Saat 13:00 Modric, Milano La Madonnina kliniğine geldi ve tıbbi muayeneleri destekledi. Birkaç saat sonra Ambrosian Spor Uygunluğu Merkezi'ne gitti, hemen sonra gidecek Casa Milan, 30 Haziran 2026'da sona eren Rossoneri Kulübü ile yaklaşık 3,5 milyon yıllık sözleşmeyi imzalayacak.
Milan'ın oynayacağı gibi: Ricci'den Modric'e Yönetmenlikte Allegri orta sahadan başlar
Andrea Sereni
11 Temmuz 2025
Modric 14 numaralı gömlek olacak
“Tüm Milan hayranlarına merhaba, Milano'ya yeni geldim ve kariyerimin yeni bir bölümüne başlamak için çok mutluyum ve yüklüyorum”, kelimeler Milan'ın sosyal kanallarına yayıldı. Hırvat, geçen sezona kadar Haziran ayında Manchester City'de satılan Hollandalı Tijjani Reijnders'dan gelen 14 numaralı gömlek giyecek. Evde Milan, resmi duyuru için faydalı fotoğraflar ve sosyal içerikler çekecek. Merkezdeki imzadan sonra, Luka, Allegri'yi ve takımı selamlamak için Milano'ya atlayacakMalpensa'ya dönmeden önce ve tatil için Hırvatistan yönünde tekrar başlayın. Ekibin Asya ve Avustralya'da turu yeni bitirdiği Ağustos başında Milano'ya dönecek.
Konular
Milan'ın oynayacağı gibi: Ricci'den Modric'e Yönetmenlikte Allegri orta sahadan başlar
Andrea Sereni
11 Temmuz 2025

Modric 14 numaralı gömlek olacak
“Tüm Milan hayranlarına merhaba, Milano'ya yeni geldim ve kariyerimin yeni bir bölümüne başlamak için çok mutluyum ve yüklüyorum”, kelimeler Milan'ın sosyal kanallarına yayıldı. Hırvat, geçen sezona kadar Haziran ayında Manchester City'de satılan Hollandalı Tijjani Reijnders'dan gelen 14 numaralı gömlek giyecek. Evde Milan, resmi duyuru için faydalı fotoğraflar ve sosyal içerikler çekecek. Merkezdeki imzadan sonra, Luka, Allegri'yi ve takımı selamlamak için Milano'ya atlayacakMalpensa'ya dönmeden önce ve tatil için Hırvatistan yönünde tekrar başlayın. Ekibin Asya ve Avustralya'da turu yeni bitirdiği Ağustos başında Milano'ya dönecek.
Konular