Gasperini, hayranlara mektup: “Veda Atalanta, yeni uyaranlara ihtiyacım var”

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,265
0
0
Gian Piero Gasperini bırakAtalantaeğitecek Roma. Boşanma, aynı teknisyeni resmileştirmek için aynıdır, Bergamo'nun yankısı. “Bu saatlerdeki ilk düşüncem – yazıyor – onlar için. Daha önce ifade etmek mümkün değildi, çünkü sadece son birkaç saat içinde bu harika dokuz yıllık uzun hikayeye son vermeye karar verdim. Ama veda hakkında konuşmayalım. Beğenmiyorum. Beramo'daki deneyimimi bir Atalanta koçu olarak kapatıyorum, bunun yerine her şey değişmemiş kalacak”.

“Veda sadece benim”

“Kulüple olan ilişkimin sonucu – Gasperi'yi açıklıyor – sadece benim tarafımdan karar verildi ve hiçbir sorumluluk şirkete ve yöneticilerine atfedilmemememeli. Bu adımı atma zamanının geldiğini anladım. Sadece sona eren sezon boyunca, nerazzurri gömleğini en yüksek noktada nasıl bırakacağımı düşündüm. Avrupa, güçlü ve değerli bir oyuncularla dolu olmak “.

Pişmanlık: “Daha fazla kazanmak istedim”

Gasperini küçük, büyük bir pişmanlıkla ayrılır. “Kulüp ile tartışmasız olağanüstü sonuçlar elde etmeyi başardığımız”, koçun itiraf ettiği doğruysa, “Daha fazlasını yapmak isterdim, başarılı olmadım, ama yine de birlikte çok sevinirdim, ama yine de yapacağınızdan eminim. Neden kendinize soruyorum, kendinize çok şey bırakacağım? Sonuç olarak Ps: “Ben Bergamo'nun fahri bir vatandaşıyım ve yemin ederim ki bu şehrin değerlerini her yere ve sonsuza dek getireceğim”.

Konular