Del Piero bir koç oldu: “Bugünden bana Bay De” – Futbol

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,221
0
0
“Bugünden itibaren bana bayım”. Alessandro del Piero Ayrıca yaşama futbolu yolunda bulunan son bariyeri de kırıyor: oyuncu, kaptan, yorumcu, futbolcuların ve oyuncuların babası ve dünden beri koç. Efsanesi Juventus Sosyal medyada, yolu tamamladığını duyurdu Kapakİtalyan futbolunun tüm kategorilerinde Serie A'ya ve tüm UEFA yarışmalarında eğitim almasına izin verecek UEFA Pro lisansını elde etmek. “Herkes için biri (hepsi birincisi)”, her açıdan koç olmasına izin veren son tezinin başlığıdır.

Del Piero: “Herkes ve aileme teşekkürler”

Del Piero, sosyal profilleri aracılığıyla koç olduğunu açıkladı, birçok Juventus hayranının hevesli tepkisini açığa çıkardı ve sadece onu her gün takip ettikleri için değil. Eski Juventus kaptanı futbol federasyonuna halka açık bir mesajla ve her şeyden önce ailesine teşekkür etti: “Figc ve bu kursta bana eşlik eden tüm öğretmenler sayesinde, bu önemli eğitim kursu ile işbirliği yapan ve paylaşan tüm insanlara -sosyal medyada -ve bu yıllarca sürpriz için bana ve karım için özel bir teşekkür ederek ve benim için özel bir şükran için özel bir şükran ve benim güzel sürpriz verdikleri için özel bir şükür. Profesyonel ve insan deneyimlerimin önemli bir bölümünü, futbol vizyonum ve koçun rolünü içeren tez.

Juve hayranlarının hayalleri

Tabii ki, birkaç dakika içinde haberler binlerce beğeni ve yorum biriktirdi. Her oyunda Allianz Stadyumu tarafından düzenli olarak korolar tarafından onurlandırılan Del Piero, hala Juventus dünyasının ikonları: Hayal gücünüzü uçurmak kaçınılmaz. Birçoğu onu Juventus tezgahı için, bir koç veya yardımcısı olarak, belki de başka bir eski kulüp bayrağının Antonio Conte. Onu başkan olarak hayal ettikten sonra, bugün hayranların bir parçası Pinturicchio parçası olan teknik bir rehber hayal ediyor. Tezinin tartışmasına tanık olduktan sonra ona “Bay” diyen ilk insanlardan biri, karısı idi. Sonia Amoruso. Profili hakkındaki yorumlar arasında Bayan Del Piero göze çarpıyor: “Tebrikler Bay”

Konular