Balotelli, Fedez’e: “Messi ve Ronaldo, Ballon d’Or’u %20’de oynadığım için kazandı” – Football

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,296
0
0
“Asla gitmezdim juventusama yıllar sonra oraya gidebilirdim. Manchester City“. Mario balotelli söylendi Fedez “Muschio Selvaggio” podcast’ine verilen uzun bir röportajda. Gerçekler 2013 yılına dayanıyor’: “Marotta, Nedved ve Conte ile Torino’da bir randevum vardı. Raiola yönetimle görüşmüştü, bir teklif vardı. Torino’dan dönüşünde Mino Galliani’yi aradı ve ona beni göndereceğini söyledi. Juve’ye ve bu yüzden Milan’ı seçtim. Juve, çok güçlü olsa bile her zaman benim düşmanım oldu.” Balotelli, Liverpool’a transfer olup Rossoneri’ye dönmeden önce bir yıl süren bir deneyim olan Milan’ı seçti. Ancak Balotelli’nin kalbinde hala Inter var: “Bugün hala Inter’i seviyorum, tüm kariyerimi kulübe ve Moratti’ye borçluyum”. Forvet şu anda İsviçre liginde Sion için oynuyor.

Sion, ne kaos: Taraftarlar Balotelli’nin gömleğini yakıyor. Başkan teknik direktör yerine yedek kulübesine gidiyor.

kaydeden Franco Zantonelli

28 Şubat 2023

“Mourinho çok iyi, hala konuşuyoruz”

José Mourinho’yu da öven Balotelli, “Mourinho çok iyi, bazen hala konuşuyoruz. İkimizin de yönetmesi zor bir karakterimiz var. Bazen çatışmaya girdik ama oğul ve baba gibi babacan bir yüzleşmeydi. Bir gün ayrılıyoruz.” Appiano Gentile’den Catania’ya gidip oynamak için. Otobüste Mourinho ile tartıştım: İndim, arabaya bindim ve eve gittim. Ama onunla hala iyi bir ilişkim var.” Mourinho’nun yanı sıra Balotelli’nin referans noktası Marco Materazzi idi: “Onu her zaman bir ağabey olarak gördüm. Hem yanıldığımda hem de iyi yaptığımda, benimle konuşmak için her zaman yanıma geldi.”

“Totti’nin İtalya Kupası finalindeki futbolu? Bana ‘Seni iyi karşılamadım bile’ dedi”

Balotelli’nin kariyerine damgasını vuran bölümler arasında aldığı futbol da var. Francesco Totti 2010 Coppa Italia finalinde: “O gün Totti gergindi çünkü koç oynamasına izin vermemişti, bana kızgın değildi. neden verdiğimi öğrenince “Seni hiç iyi karşılamadım” dedi. Totti ona çok saygı duyuyorum, onu seviyorum. İtalyan futbolunun tarihini yazdı”. Balotelli için de pişmanlıklar var: “Raiola bana her zaman şunu söylerdi: ronaldo Ve Messi o kadar çok Ballon d’Or’ları var ki şansımın %20’sini oynadım ve %100 oynasaydım onları kazanırdım. Kariyerime bakarsam bir pişmanlığım var: Daha fazlasını yapabilirdim”. Son olarak bu dönemin en güçlü oyuncularıyla ilgili bir pasaj: “En güçlü oyuncu hala Messi. Haland Ve Mbappe, eğer doğru kafaya sahiplerse, önümüzdeki 10 yıl boyunca bir sonraki Messi ve Ronaldo olacaklar. Leao ve Osimhen’i de gerçekten seviyorum. Benim için bu dördü futbol tarihi yazabilir.”

konular