Yeni Şafak’a iktisat dersi: Her şeyin gerisinde pancar çorbası ve mısır ekmeği yiyen Rothschild ailesi var

bencede

Active member
12 Eki 2020
5,542
0
36
Yeni Şafak’a iktisat dersi: Her şeyin gerisinde pancar çorbası ve mısır ekmeği yiyen Rothschild ailesi var Sanat tarihçi İbrahim Ufuk Kaynak, Yeni Şafak yazı işleri takımına iktisat hakkındaki tezlerini anlattı. Kaynak, dünyayı yöneten büyük ailelerin tek gayesinin Türkiye olduğunu belirterek özetle şu biçimde konuştu:

BÜTÜN ÜLKELER TESLİM OLDU, TÜRKİYE DİRENMEYE BAŞLADI: erkeklerin elindeki paranın ölçüsü 18 rakamlı. Bütün ülkeleri teslim aldılar. Türkiye tam bitmek üzereydi direnmeye başladı. O direnci kırmak istiyor. Şu anda hiç bir ülkenin parasına saldırılmıyor. Yalnızca Türkiye’ye saldırılıyor.

ÇOK ÂLÂ TÜRKÇE KONUŞUYORLAR: Bizden ne istiyorlar; diz çökmemizi, yalvarmamızı. Bizim ‘Bırak peşimi abi’ dememizi. Kim istiyor? Bir tek aile. Size komik gelecek. Çok uygun Türkçe konuşuyorlar. Pancar çorbası, mısır ekmeği yiyen bir Rothschild ailesi istiyor. Bunları ekranda söyleyemiyorum, biliyor musunuz? Senden benden yeterli Türkçe konuşuyorlar. Bütün çocukları Türkçe biliyorlar. Hepsine öğretiyorlar. Zira onların temelinde Kırım Türklüğü var. Hazar İmparatorluğu’ndan gelme.

AMERİKAN DOLARINDAKİ GÖZE BAKIN: Yani Yahudiliğe dönmüş Türklerden. Biz Müslüman Türküz. Onların ortasında bir kümenin Yahudilikle hiç bir kontağı yok. Ortalarında Keops piramidine tapanlar da var. O piramit var ya Amerikan bir dolarındaki göze bakın. Adam kendisini onun da üzerinde, İlah olarak görüyor. Ve şu insancıklar bana niçin direniyor diyor. Bu Türklere ne oluyor diyor. Bütün dünya kabul etti, bunlar bana niye direniyor diyor. (HABER MERKEZİ)