Yangına bahçe hortumuyla müdahale: Elimizden geleni yaptık Esenyurt Akşemsettin Mahallesinde bulunan 3 katlı apartmanın çatısında dün akşam saatlerinde yangın çıktı. Alevler kısa müddette çatının tamamını sararken, olay yerine fazlaca sayıda polis, sıhhat ve itfaiye takımı sevk edildi İtfaiye takımlarının yaklaşık 30 dakikalık müdahalesinin akabinde yangın denetim altına alınarak söndürüldü. hadisede can kaybı ve faydalanma yaşanmazken, apartmanın çatısı ve en üst kattaki dairede hasar oluştu.
BAHÇE HORTUMU İLE MÜDAHALE ETTİ
DHA’nın aktardığı habere göre, yangının çıktığı çatının bitişiğindeki apartman dairesinde yaşayan Kazım Birinci, duruma müdahale etmek istedi. Meskeninde bulunan bahçe hortumunu musluğa bağlayan Birinci, balkonundan alevlere su sıktı. Yangını söndürmek için elinden geleni yaptığını söyleyen Kazım Birinci, “Eşim arayınca yangından haberim oldu. hiç bir şey bilmiyordum. Geldim, söndürmeye çalıştık. Yan taraf da benim konutum. Onun için elimden geleni yaptım. Bir konut, bir yuva yanıyor. Elimizden geleni yaptık” dedi. (HABER MERKEZİ)
BAHÇE HORTUMU İLE MÜDAHALE ETTİ
DHA’nın aktardığı habere göre, yangının çıktığı çatının bitişiğindeki apartman dairesinde yaşayan Kazım Birinci, duruma müdahale etmek istedi. Meskeninde bulunan bahçe hortumunu musluğa bağlayan Birinci, balkonundan alevlere su sıktı. Yangını söndürmek için elinden geleni yaptığını söyleyen Kazım Birinci, “Eşim arayınca yangından haberim oldu. hiç bir şey bilmiyordum. Geldim, söndürmeye çalıştık. Yan taraf da benim konutum. Onun için elimden geleni yaptım. Bir konut, bir yuva yanıyor. Elimizden geleni yaptık” dedi. (HABER MERKEZİ)