Yamal, İtalya'daki tatil ve 12 yıllık eski etkileyiciyle fotoğraflar: “Biz sadece arkadaşız” – Futbol

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,265
0
0
Kutsamanın vintage'inden sonra birkaç gün geçirmeyi bekliyordu, bunun yerine Pantelleria'daki tatil için Lamin yamal Gerçek bir kabusa dönüşüyor. Öncelikle, öncelikle Profesör Matteo Bassetti'nin eleştirileri, sadece bir sporcu olarak değil, beslenme türü için, ketçap ve cips ile kızarmış bir tavuk tabağının önünde görüldüğü bir fotoğraf, daha sonra 12 yaşındaki bir etkileyici olan hikaye, 29 yaşındaki bir hikaye ile. Fati Vazquezİspanya'da birçok skandal bağırdı.

Yamal raporu reddediyor: “Biz sadece arkadaşız”

Her şey, ilk sayfada sadece bir su bisikletine bindikten sonra gülümseyen ve şaka yapan ikisinin görüntüleri için yayınlanan Drecturas dergisinin fotoğraflarından doğdu. Bir gazeteci tarafından temasa geçen Barcelona şampiyonu, kıza katılım için her türlü kötü davrandı. “Biz sadece arkadaşız, aramızda bir ilişki yok,” diye belirtti. Aslında, The dergisinin Inside tarafından yayınlanan fotoğraflardan bir aşk-hikayesi göstermiyorsunuz: arkadaşlarla bir gezi sırasında bir yatta izleniyorlar.

Kız: “Tehditler için üzgün, hiçbir şey yapmadım”

Şimdi YouTuber'ı yapan ve bir milyondan fazla takipçiye sahip olan eski bir uçuş görevlisi olan Fati Vazquez, sosyal profilleri hakkında her şeyi susturmaya çalıştı. Ayrıca hakaret ve tehdit yaşadığı için: “Hiçbir şey yapmadım ve kimseyi öldürmedim. Bazı insanların bilmedikleri insanlara ölüm dileyecek kadar karanlığın nasıl getirdiğini görmek üzücü. “Yazdı.

“Acı çeken suçlar özellikle aileme zarar veriyor”

Sonra, aynı dergi tarafından temasa geçti: “Her şeyden önce 29 yaşındayım ve birkaç partiden okuduğum 30 yaşındayım. Ve sonra bu hikayenin en kötü sonuçlarına maruz kalan benim. Sadece birkaç gün geçirdim ve işte bu. Bu durum gerçekten zor ve ailemi acı çektiğim suçlar için zorlaştırıyor”. Fati Vázquez, sağlıklı bir yaşam tarzı için eğitim ve beslenme tavsiyesi ile ünlü oldu. Sayfaları aracılığıyla ergenliğinin diğer detaylarını da anlattı ve zorbalık ve istismarın kurbanı olduğunu açıkladı.

Konular