Ulusal Eğitim Bakanı Özer’den İstanbul toplantısı: Öğrencileri karşılamaya hazırız

bencede

Active member
12 Eki 2020
5,542
0
36
Ulusal Eğitim Bakanı Özer’den İstanbul toplantısı: Öğrencileri karşılamaya hazırız Yeni eğitim devrinde İstanbul’da alınacak tedbirler Ulusal Eğitim Bakanı Mahmut Özer başkanlığında yapılan görüşmede ele alındı. Toplantıya bakan yardımcıları Petek Aşkar, Ahmet Emre Bilgili ve Sadri Şensoy, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, ilçe kaymakamları, ünite amirleri ve İstanbul Vilayet Ulusal Eğitimi Müdürü Levent Yazıcı da katıldı.

Görüntü konferans idaresiyle yapılan İstanbul Vilayet Eğitim Kıymetlendirme Toplantısı’nda konuşan Ulusal Eğitim Bakanı Mahmut Özer; okulların işçi, kaynak ve materyal üzere eksikliklerinin giderildiğini, kentteki tüm okulların yeni eğitim yılına hazırlandığını belirtti. Bakan Özer, “Tüm çalışma arkadaşlarımız alanda hazırlıkların yürütülmesi sürecinin içerisinde yer alıyor. 6 Eylül’de öğrencilerimizi okullarımızda karşılamaya hazırız” dedi.

Nüfus yoğunluğu niçiniyle İstanbul’un özel bir pozisyonu olduğunu belirten Özer şu biçimde dedi:

“Diğer vilayetlerimizde olduğu üzere İstanbul’da da Sıhhat Bakanlığımız ile bir arada belirlediğimiz Kovid-19 salgınında okullarda alınması gereken tedbirler büyük bir hassasiyetle uygulanacak. Valiliğimizin uyumunda vilayet yöneticilerimiz, okul idarelerimiz, öğretmenlerimiz, ruhsal danışman ve rehber öğretmenlerimiz ve tüm işçimizle yüz yüze eğitimin bir sefer daha aksamaması için önlemlerimize sıkı sıkıya sarılacağız. Maske ve hijyen şartlarının sağlanması ile ilgili gereksinim duyulan tüm finansal kaynaklar okullara gönderildi.” (HABER MERKEZİ)