TRT KurdÎ’de üst seviye ayrılık

bencede

Active member
12 Eki 2020
5,542
0
36
TRT KurdÎ’de üst seviye ayrılık Üst idarenin değişmesinin akabinde TRT’yle yolları ayrılan isimlere bir yenisi daha eklendi. TRT Kurdî Kanal Koordinatörü Mustafa Ekici, “Bundan daha sonra da farklı mecralarda inandığım kıymetler için çalışmaya devam edeceğim” diyerek, TRT’den ayrıldığını deklare etti.

Ekici, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

“7 yılı aşkın müddettir yürüttüğüm TRT Kurdî Kanal Koordinatörlüğü nazaranvinden bugün prestiji ile ayrılmış bulunmaktayım. Düzgünü ile berbatı ile bu 7 yılda milletimize ve ülkemize hizmet etmeye çabaladım, bu süreçte kıymetli dostlar edindim, hoş beşerler tanıdım. Kanalda birlikte çalıştığım arkadaşlar başta olmak üzere içerden dışardan bana ve takıma takviye olan herkese sonsuz minnet ve şükranlarımı sunarım. Bunların başında elbet TRT eski Genel Müdürü Sayın İbrahim Eren geliyor, onun takviye ve itimadı olmasaydı kanal buralara gelmezdi.

Kanalın Kürtçe ve Kürt halkı için kıymet biçilemez kıymeti var. Siyasetin keskin hudutlarında bulunan bir alanda 7 yılda yaptıklarımızın en büyük takdirini her kesitten seyircimiz gösterdiği teveccüh ve sahiplenme ile göstermiştir. Kıymetli seyircilerimize de yürekten teşekkürler.

Yeni gelecek arkadaşlara muvaffakiyet dileklerimi sunarım, Allah milletimize, ülkemize ve hudut aşan bir mefkûre olarak ümmetimize iyi hizmetler yapmayı nasip eylesin. Bundan daha sonra da farklı mecralarda inandığım kıymetler için çalışmaya devam edeceğim.” (HABER MERKEZİ)