Totti-Spalletti, huzur içinde: “Görüşelim, bu şey kesinlikle olacak çünkü ikimizi de memnun ediyor” – Futbol

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,296
0
0
Zaten Aralık ayında Francesco Totti ona artık eskisi kadar kızgın olmadığını açıkça belirtmişti. Pembe dizinin gerilimine son verin Luciano Spaletti Sky kurgusunda anlatılan Daha önce ölmesini umuyordum, eski Roman kaptan hayatında yeni bir döneme girdi ve “Birbirimle tekrar konuşmak istiyorum, bunun olacağını biliyorum ve herkes açıklamasını yapacak” diyebileceğini hissetti. O an gerçekten yaklaşıyor çünkü ilk temas gerçekleşti. Başından sonuna kadar Sırtlanlar25 Nisan Salı günü Italia 1’de prime time’da yayınlanacak program. Bu, Napoli teknik direktörü ile eski 10 numara arasındaki çatışmadan altı yıl sonra geçen, cep telefonu aracılığıyla yapılan aracılı bir iletişimdir.

Totti, Spalletti'nin sözlerini Roma'da sokakta dinliyor

Totti, Spalletti’nin sözlerini Roma’da sokakta dinliyor

Muhabir, İtalyan futbol koçlarına ithaf edilen “Enzo Bearzot” Ulusal Ödülü’ne adanan etkinlik sırasında Luciano Spalletti ile tanışır. İşte diyalogdan bir alıntı:

spaletti: “Francesco’nun söylediklerinden memnun kaldım, bu şey kesinlikle yapılacak çünkü ikimizi de memnun ediyor”,

Sırtlanların Elçisi: “Onu davet ederseniz, video mesajını getireceğiz”.

Spaletti: “Yeri ve anı siz seçersiniz”.

Francesco Totti de yeni ortağıyla Roma sokaklarında motosiklet sürerek çok uzlaşmacı olduğunu kanıtladı. Naomi Bocchi. Bir şaka ile diğeri arasında şöyle diyor: “Artık (Spalletti) daha önemli şeylere sahip, bir Scudetto kazanması gerekiyor”.

Kısacası, büyük barışma toplantısı sezon sonunda gerçekleşebilir ve Napoli’nin kazanmak üzere olduğu şampiyonluğa yapılan atıf bunun açık bir kanıtıdır. Birkaç ay önce Totti, “İlişkimiz için, onu bu şekilde böldüğüm için üzgünüm, çünkü onunla sahada kendimi sonuna kadar ifade ettim” diyerek, gün batımı sezonunu tamamen yeniden ziyaret ettiğini gösterdi.

Yıllar önce hüküm süren, bir şehri ikiye bölmeye yeten atmosferle alakası yok. Aleyhine bile hakaretler yağdırmak Gianmarco Tognazzi, kurguda teknisyeni (çok etkili bir şekilde) yorumladığı için “suçlu”. O yıllarda Spalletti, Totti’nin o zamanki eşi tarafından da “küçük adam” olarak tanımlanmıştı. Ilary Blasiartık eski kaptandan ayrılması için çok zorlu bir sürecin kahramanıdır.

Zaman senaryoları değiştirir ve birçok yarayı iyileştirir. 2023 yılında Totti’nin yeni bir hayatı var ve bu aşamada artık muhteşem kariyerinin son koçuna karşı küskünlüğe yer yok.