Tamer Karadağlı’nın katılacağı program iptal edildi

bencede

Active member
12 Eki 2020
5,542
0
36
Tamer Karadağlı’nın katılacağı program iptal edildi Altın Portakal Sinema Festivali’nde oyuncu Nihal Yalçın’la yaşadığı diyalog ile gündeme gelen Tamer Karadağlı’nın katılacağı Manisiz Hayat Vakfı tertibi iptal edildi. İptal talebinin Tamer Karadağlı’dan geldiği açıklandı.

Vakfın açıklaması şu biçimde:

”Engelsiz Ömür Vakfı tertibi ile vakıf lideri Atilla Kaplakarslan’nın mesken sahipliğinde kıymetli sanatçı sayın Tamer Karadağlı’nın da katılacağı ve 13 Ekim 2021 Çarşamba günü (yarın) saat 14.00 – 16.00 saatleri içindeki Mart Restaurant Lounge’da yapılması planlanan yemek davetimiz İPTAL edilerek ileri bir tarihe ertelenmiştir. Bilginize sunar âlâ çalışmalar dileriz.”

PINAR ALTUĞ’DAN TAMER KARADAĞLI’YA TAKVİYE

Pınar Altuğ, ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde birlikte oynadığı Tamer Karadağlı’ya takviye açıklamasında bulundu. Altuğ, Haber Türk’ten Onur Aydın’ın haberine göre Karadağlı’nın bayanlara karşı saygılı ve şık bir insan olduğunu belirterek Nihal Yalçın’ı suçladı:

“Törenler ağzınıza geleni dediğiniz bir yer değildir. O merasim arasındakilerinizi dökeceğiniz, sohbet edeceğiniz yer değildir. Sen konuşurken gerideki kişi beklemek durumunda da değildir. Bu durum niçin cinsiyetçiliğe varıyor onu bilmiyorum. Tamer’le iki gündür konuşuyoruz, gülüyoruz yani. Siz bu biçimde artta direk üzere beklemek ister misiniz? Mükafatı takdim edecek kişi senin konuşmanı beklemeden sahniçin inebilir. Ödül verirken ‘Sus mu diyorsunuz?’ üzere bir hal yakışıksız. Kim kime saygısızlık yaptı o beni ilgilendirmiyor. Cinsiyetçi bir yaklaşım olarak görmeyi manasız buluyorum. Ben orada terbiyesizlik görmedim. Ben arkadaşımın saygısız ve terbiyesiz biri olmadığını biliyorum. Bilakis bayanlara epey şık bir adamdır, bunu da Tamer Karadağlı, 19 yıllık partneri olarak söylüyorum.” dedi.

NE OLMUŞTU?

Şenlikte Yalçın, Ulusal Uzun Metraj Sinema Yarışması’nda En Düzgün Bayan Oyuncu Ödülü’nü ‘Zuhal’ sinemasındaki rolüyle kazanmıştı. Yalçın, kürsüye çıkmasının akabinde teşekkür konuşmasını yaparken Karadağlı da elinde mükafatla çabucak ardında beklemişti. Bu sırada Karadağlı’nın sıkıldığını muhakkak eden mimikleri dikkat çekmişti.

Karadağlı, Yalçın çabucak hemen konuşmasına devam ederken mükafatı uzatmıştı. Kısa bir süre şaşkınlık yaşayan Yalçın, evvel “Kim verdi ödülü” diye sorarak gerisine bakmış, akabinde da “Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz” demişti. (HABER MERKEZİ)