Stacy London gibi, 'ne çekmemeli', Pazar günleri geçiriyor

Canan

Global Mod
Global Mod
25 Mar 2021
2,452
0
0
Stacy London gibi, 'ne çekmemeli', Pazar günleri geçiriyor
Stacy London, istediğini giymenizi istiyor.

Bir moda uzmanı ve girişimci olan Bayan London, on yılı aşkın bir süredir TLC'de Clinton Kelly ile birlikte düzenlediği “What What What Good” şovu ile bilinir. Ama değiştiğinde, stil hakkında görüşleriniz de var: İnsanların belirli bir moderatör grubunu tutmasını istemiyor.

“Stilde bireyle ilgilidir ve asla trendlere katılıp katılmadıkları ile ilgili değildir,” dedi 55. Londra. “Bu, hammaddenizle, bedeninizle ve kendini ifade etmenizle ne yaptığınızla ilgili.”

“Ne giyilemeyen” 2013'te sona erdi, ancak ortak moderatörler, prime videoda yayınlanan “What Why Worling What What We Worling What Wear” a tekrar bir araya geldi. Kurallar yerine, iç moda isteklerini kanalize etmeye odaklanır. Londra, “Belki de bunun yapabileceğimiz en iyisi olduğunu düşünmüyorum, ama seni en mutlu ettim mi? Çünkü hedef bu ve şu anda toplum olarak olduğumuz yer arasındaki değişim.” Dedi.

Gösteriye ek olarak, Bayan London, Stacy London'dan QVC hatları için menopozdan geçen kadınlar için kıyafetler tasarlıyor. “Hala stili seviyorum ve modayı seviyorum, ama takım elbise giyiyorum, pantolon giyiyorum. Bu şekilde kalem etekleri ve beş inçlik satışlar giydiğimde benden daha güveniyorum” dedi.

Bayan Londra, 2006 yılında Brooklyn'deki Carroll Gardens mahallesinde üç yatak odalı bir daireye taşındı. Giyim, sanat ve dinozor fırfırlarıyla dolu.

“Her duvarı kapattım, bu yüzden sadece kapıları olmayan bir dubleks çatı katı” dedi. “Dairenin ortasında yatak odasına ve soyunma odasına giden büyük bir merdiven var.”

Bayan London, evini “tamamen intikamcı” 8 yaşındaki Morkie (Maltse-Yorkshire Terrier) Dora ile paylaşıyor.

Uyku modu Cumartesi akşamı nasıl olduğuna bağlı, ancak sabah 10'dan akşam 2'ye kadar uyuyabilirim. Sadece uyuyacak bir şey. Yatak odam karanlık bir koza ve Dora benimle uyuyor. Çarşaflarımı ve yatağımı seviyorum ve bazen kahve alıp yatağa geri dönüp okuyorum. Okuma listemde kitaplarla çok ayrı bir rafım var ve yavaş yavaş sizin için çalışıyorum.

Şifa Bul Tuz brunch ve terasınızda otururken takıntılıyım. İki seçenekten birine gidebilirsiniz: tuzlu veya tatlı veya tuzlu hale getirebilirsiniz Ve tatlı. Asla karar veremem, ama genellikle tuzlu başlarım ve sonra sevimli olurum. Yumurta, avokado ve karma kahverengi kahvaltımın bir bölümüdür ve glutensiz çikolatalı harbant-akaklar kek ikinci. Her zaman ek yumurta sipariş etmeliyim çünkü Dora onu yiyecek. Evet, ben bu kişiyim.

Dışarı çıkmak Dumbo'ya gitmeyi seviyorum ve Brooklyn'e gitmeyi seviyorum. Orada gerçekten makul fiyatlar için inanılmaz tasarımcı parçaları buldum. İnsanların mutlaka bilmeyeceği bazı şeyler, Romeo Gigli gibi sevdiğim 90'lı tasarımcılar. Tchotchkes'i sevdiğim için, bir rafa koymak istediğim aksesuarlar veya garip küçük bir mücevher parçası gibi bir şey olabilir. Dumbo'dayken, vintage kıyafetler ve mücevherler veren başarısızlık olmadan frontal genel mağazasına da gidiyorum. Carousel'e gitmek her zaman eğlencelidir. Saldırabileceği sayısız köpek var, ama aynı zamanda suda olmayı da seviyor.

Mükemmel uyum Yakın zamanda tura çıkan arkadaşım Suleika Jaouad ile çalıştım. Alışveriş yapmayı sevmiyor ve onu çok sevmiyor. Büyük bir tadı var, ama yeterince güvendiğini sanmıyorum. Bu yüzden burada Pazar günleri, sadece kıyafetlerimde donatıldım. Benden sevdiği şeyler giymeyi tercih eder ve sığabilir ve bilir.

Kahve Liz'in rezervasyonu, bir bar ve bir kitapçıya gitmeyi seviyorum. Güzel bir atmosfer ve orada arkadaşlarımla buluşacağım. Onlar benim komşularım ve bizi görmek için hafta sonları birbirimizi görmeye çalışıyoruz. Demir bir çıta sipariş edebilirim ya da bir şişe rosé alabilirim.

Yerel olarak destek O kadar uzun zamandır Carroll Gardens'taydım ki, bu alanı gerçekten bir gecede tamamen ve tamamen soylulaştırdığını gördüm. Covid'in çok fazla küçük şirket yaratmaması zor, bu yüzden olabildiğince destekleyici olmaya çalışıyorum. Mahkeme caddesinde iki dükkan var, Rue Saint Paul ve Woods Grove, Love. Eğer alışveriş yapmak istiyorsam, oraya gideceğim.

Paketleme Zamanı Han hanedanından daha iyi bir şey yok. Pirinç eriştelerini yay soğan, yumurta ve ezilmiş tavuk ile sipariş ediyorum. Erişteler yağlı ve yan tarafta biber yağı ile geliyorlar. Bence keskin ama tuzlu değil, bu yüzden biraz tuz ekliyorum. O zaman kelimenin tam anlamıyla bütün bir kap yiyeceğim. Şu anda “Rayous değerli taşlarına” bakıyorum, ama ben bir senaryo -tv uzmanım. Her şeye yazılmış bakıyorum.

Ev Pazar günlerimi tamamlamak için yapmam gereken, tüm haftamdan geçmek. Takvimime bakacağım, asistanımla koordine edeceğim ve seyahat ederken Dora ile ilgilenen temizlikçimle koordine edeceğim. Çok fazla bilgi beni çok bunalmış ve açıkçası yeni şovumun reklamında çok şey oluyor. Dünyanın en iyi asistanı var – o benim diğer yarım gibi.

Sarhoş Ovma ve parlatmam – cilt bakımı ve parlatma dişlerime dediğim şey – yaklaşık 40 dakika sürebilir. Dora gider ve küçük tüyler karşıtı yatağında uyur ve sonra aşağı iniyoruz. Genellikle onun önünde yatağa iniyorum ve sonra ışığı kapatmadan önce ayaklarının küçük pitterini bekliyorum, böylece yatağa da kalkıyor.