Spalletti Altın Bench'i kazandı: “Bu ödül beni daha iyi olmaya zorluyor” – Futbol

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,177
0
0
O atandı Luciano Spalletti tarihi zaferinin damgasını vurduğu 2022-23 sezonu Altın Yedek kulübesi Scudetto Napoli'nin başında. Milli takımın şu anki teknik komiseri, bugün Coverciano'da bulunan meslektaşları tarafından olağan tazeleme kursu ve takdirin ödüllendirilmesi için en çok oy alan kişiydi. Spalletti için bu, Udinese'yi çalıştırdığı 2004-05'ten sonra kariyerindeki ikinci Altın Yedek kulübesi oldu. Ödül federal başkan Gravina tarafından takdim edildi. Spalletti, Simone Inzaghi ve Stefano Pioli'nin önünde 61 seçmenden 42 oy aldı.

Spalletti: Milli takıma koçluk yaparken cennetteyim”

Spalletti, “Dünyanın en iyi antrenörü olan meslektaşlarım tarafından verilen bu ödül, benim gelecekte daha iyi bir antrenör olmamı gerektiriyor” dedi. Şu anki Azzurri antrenörü şöyle konuştu: “Oyuncularıma, kulübün çalışanlarına ve yöneticilerine, direktör Giuntoli'ye, duygu ve tutku sahibi tüm şehre ve kendilerinden çok şey öğrendiğim tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim.” Çantamı taşıyan kardeşim Marcello, İtalyan futbolunda her ne kadar kolay olmasa da artık cennette milli takım antrenörlüğü yapıyorum.”

Diğer ödüller

Gümüş Bench, Frosinone'un tanıtımı için Fabio Grosso'ya gitti. Grosso, 22 oyla Claudio Ranieri'nin (Cagliari, 16 oy) ve Alberto Gilardino'nun (Cenova, 6 oy) önünde yer aldı. Serie C Altın Yedek kulübesinde ise Catanzaro teknik direktörü Vincenzo Vivarini 35 oyla kazanırken, Lecco'dan Luciano Foschi 8 oyla ikinci, Reggiana'dan Aimo Diana ise 5 oyla üçüncü oldu:

Konular