Possanzini'deki hedefleri kaldırarak geriye kalanlar – futbol

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,182
0
0
Er ya da geç, yeni Giallorossi Fan Papa sorununa göre, kesin bir açıklamaya ihtiyaç duyulacak. Bu şeylerle şaka yapmak yok, Papa ile ne de Roma ile şaka yapmıyorsunuz. Ve örneğin, bir XXL Italia 1, aşağıdaki unvanla ilişkiye bir hizmet sundu: “Leone XIV'in İkinci İnancı”.

Geri dönüş yarı finaline hazırlanan Inter için, üstesinden gelinecek çeşitli faktörler ve dokunulacak ormanlar arasında, yoğunluk hafife alınmamalıdır – meşru – gururlu ve minimum bir öz -certeal José Mourinho. San Siro maçının arifesinde kim Barcelona O andan itibaren, “asla daha destansı bir şey olamaz” inancını ifade eder.

? Mourinho se acuerda de los assersores

? “Pudo Ser Más Épico yok”

El Luso Recuerda Cómo, Barcelona en 2'de El Inter'i ortadan kaldırın ?? 0 ?? 1 ?? 0 ?? pic.twitter.com/nav3kvkoi2

– Marca (@matca) 6 Mayıs 2025

O zamanlar mükemmel bir oyuncu olan Davide Possanzini, bugün Mantua ile Serie B'de koç. Geçen hafta Salerno'ya indi ve 2-0 yenilgiye uğradı. Ancak yarışın sonunda teknisyen son yılların en şaşırtıcı beyanını yayınladı ve ifadeyi mahkumiyetle ifade etti: “İki hedefi kaldırırsak, sıfırdan sıfırdan bir oyundu”.

Uluslararası futbol herkesi etkileyen bir ağırlığı kaldırdı ve Alman Scudetto ile Bayern Münih Sonunda mükemmel Harry Kane bir kariyerde bir şeyler kazandı. Kane'nin söylediği bir video çekildiğimizden, biz soyunma odasında Şampiyonlar Ligi – kulaklara bir tür nükleer saldırı – belki de kaderin neden hiçbir şey kazanmadığı anlaşıldı.

Venezuela Serie B, yarış bir Cabello-Porturuguesa Puero, ofsayt için bir hedef iptal edildi. Maalesef hayır yok Var. Ancak yarışı ileten TV'nin kalbi kalbini kaybetmez: ve teknik talihsiz bir şekilde kendi yaratımının bir çizgisini ekrana getirmeye karar verir. Etki komik, birisinin sadece adımların arkasında gördüğünüz kat mülkiyetine paralel olduğunu söyledi. Şu anda hala bombalanan Güney Amerika'nın yarısı var.

“Long Live the American Papa, Canlı İtalyan Tenis” (Roma Uluslararası ekümenik bir hayran).

“Son bir şey: İç çamaşırı olmadan oynama alışkanlığına sahip olduğu doğru mu?” . “Hayır, gerçekte onları sahaya getirdim, günlük yaşamda onları asla koymadım.” (Enrico Albertosi ile röportaj, La Gazzetta Dello Sport)