Neuer, Musiala'nın yaralanması için Donnarumma'ya saldırıyor: “Yanlıştı, böyle dışarı çıkmak zorunda değildi” – futbol

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,279
0
0
İyi haber Jamal Musiala PSG-Bayern Münih Al sırasında yaralanma giderildi mi? Kulüp Dünya Kupası İlk başta ortaya çıktığından daha az ciddi. Donnarumma ile çatışmada 22 yaşındaki Alman forvet, peron kırığı sol bacağın ve ayak bileğinin çıkığı. Sayılara çevrilmiş, dört ila beş ay arasında bir durak anlamına gelir. Çatışmanın dinamiklerinden çok daha ciddi bir yaralanma ve sonuç olarak daha uzun bir yokluk vardı. Musiala ise yıl sonundan önce sahayı inceleyebilir.

PSG Club Dünya Kupası'nda yarı finalde. Doué ve Dembelé, Bayern'de 2-0

Jacopo Manfredi tarafından

05 Temmuz 2025

Musiala'nın yaralanması

Arasındaki çatışma Musiala ve Donnarumma Sonunda Fransız 2-0 tarafından kazanılan PSG ve Bayern arasındaki çeyrek finalin ilk yarısının iyileşme tutanaklarında gerçekleşti. Musiala, acı için çığlık atan yerde kaldı, Donnarumma gözyaşlarına kapılırken bir sedye üzerinde çıkarıldı: “Tüm dualarım ve dileklerim sizin için, Jamal Musiala”, İtalyan kaleci daha sonra sosyal ağlarda yazdı. Bayern oyuncusuna birçok mesaj da dahil olmak üzere, Neymar: “Umarım yakında iyileşirsiniz ve yakında parlamaya geri dönebilirsin, futbolun yeteneğinize ihtiyacı var”.

Donnarumma ve Musiala arasındaki çatışma

Donnarumma ve Musiala arasındaki çatışma

Donnarumma ve Musiala (Reuters) arasındaki çatışma

Neuer'in Donnarumma'daki suçlaması

Donnarumma'nın müdahalesi doğru mu yanlış mı? Neuer Oyunun sonunda milli takımın 1 numarasına karşı oldukça zordu: “Rakibine zarar verme riskini kabul etti. Bu durumda bu şekilde ortaya çıkmamalıydı, bu bir riskti. Donnarumma'ya gittim ve neden Jamal'a gitmediğini sordum. Benim için en iyisini dile getirdi.

Donnarumma arkadaşları tarafından teselli edildi

Donnarumma arkadaşları tarafından teselli edildi

Donnarumma arkadaşları tarafından teselli etti (AFP)

Courtois Donnarumma'yı savunuyor

Donnarumma ile kimin yanında Thibaut Courtoiskaleci Real Madrid: “Sadece kötü şansdı. Biz kaleciler, bir kaleci ile bir saldırgan kontrastında, bizi yüzüne vurursa endişelenmez. Donnarumma'yı suçlamak haksızlık, topu alır, Musiala aşağıdaki harekette acıyor”.

Konular