Röportaj Perşembe günü Kevin de Bruyne Günü vesilesiyle Roma'daki Belçika Blitz ve Napoli ile sözleşmenin imzası ile gerçekleştirildi. KDB daha sonra uzun bir röportaj için Mavi Kulübün resmi kanallarına izin verdi ve Napoli'nin bir futbolcusu olarak ilk duyumlarını anlatmaya başladığı: “Napoli ve ben aynı hırsı paylaşıyoruz – Belçika şampiyonunu açıkladık – bence bu benim için doğru proje.
KDB, Guardiola'nın Manchester City ile çok şey yaptı ve şimdi yeni bir maceraya hazır: “İngiltere'nin 10 yıl sonra benim için yeni bir deneyim. Ailem ve ben hevesliyiz ve yaşamaya başlamak için sabırsızlanıyoruz”. Kevin de Bruyne şimdi tatilde ve 17 Temmuz'da başlayacak olan Dimaro-Folgarida'ya geri çekilme için Conte'ye müsait olacak.
KDB, Guardiola'nın Manchester City ile çok şey yaptı ve şimdi yeni bir maceraya hazır: “İngiltere'nin 10 yıl sonra benim için yeni bir deneyim. Ailem ve ben hevesliyiz ve yaşamaya başlamak için sabırsızlanıyoruz”. Kevin de Bruyne şimdi tatilde ve 17 Temmuz'da başlayacak olan Dimaro-Folgarida'ya geri çekilme için Conte'ye müsait olacak.