Mihraç Miroğlu’nun annesi: Polislere niçin bunu yaptınız diye soramadım…

bencede

Active member
12 Eki 2020
5,542
0
36
Mihraç Miroğlu’nun annesi: Polislere niçin bunu yaptınız diye soramadım… Şırnak’ın İdil ilçesine bağlı Turgut Özal Mahallesi’nde dün zırhlı aracın çarpması kararı vefat eden 7 yaşındaki Mihraç Miroğlu’nun annesi Nazife Miroğlu, olay anını ve daha sonrasını anlattı.

‘ÇOCUĞUMU GÖREMEDİM…’

Konutta olduğu sırada komşularının sesleniş ve yakarışlarıyla aşağıya indiğini belirten anne Miroğlu, “Çocuğuna zırhlı araç çarpmış” denilmesiyle olay yerine gittiğini söylemiş oldu. Konutlarının çabucak altındaki sokağa inen anne olay yerinin zırhlı araçlarla ablukaya alındığını ve çocuğunu bakılırsamediğini söz etti. Anne Miroğlu, “Ben onlara ‘oğluma kim bunu yaptı’ diye soramadan taksiyle beni hastaneye götürdüler. Orada da çocuğumu bana göstermediler” dedi.

Zırhlı araçların sokak ortalarında hız yapması ve keyfi hareket etmelerine de reaksiyon gösteren anne Miroğlu, “Araçlarla süratli gitmesinler. Çocukları ezmesinler. Bunu yapmaya hakları yok. Her seferinde içimizi yakıyorlar” halinde konuştu.

‘BUNU NİÇİN YAPTIKLARINI SORAMADIM’

Olay yerinde yalnızca zırhlı aracı ve kalabalığı nazaranbildiğini belirten anne Miroğlu, “Ben oradaki polislere oğluma niçin bunu yaptınız diye dahi soramadım. Keşke onu sorabilseydim” diye konuştu. (MA)