Malore için Malore Maldivler'de. Eski futbolcu olarak – futbol şimdi

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,160
0
0
İçin yanlış macera Christian Vieri Karısı Costanza Caracciolo ve iki kızı ile Maldivler'de tatildeyken. Eski 51 yaşındaki milli takım merkezi ileri, onu bir hastane yatağında ve sosyal ağlarında yüzünde bir maske ile tasvir eden fotoğrafları paylaştı: “Herkes bana nasıl olduğumu sordu. İtalya'dan kemiklerde öksürük ve ağrı ile başladım. Dedim ki: Klasik ağrı kesicini iki veya üç gün geçip beni geçiyor,” dedi eski futbolcu.

Tıbbi konsültasyon, eski futbolcunun şakası

Bunun yerine, Cado ve güneşe rağmen durum Maldivler'de iyileşmedi ve bu yüzden Vieri yerel bir hastanede ziyaret edilmeye karar verdi: “Doktor bana bir akciğerin iyi olduğunu söyledi, ama diğer 'ıslık' biraz. Dedi: 'Cezayı ıslık çalıyorum?' Ayrıca 24 Nisan Perşembe günü İtalya'ya inen bir uçuşla birlikte güldü.

“Bütün tatil yatağa geçti”

Costanza Caracciolo da kocasının sosyal medyada sağlık durumundan bahsetti: “Gittiğinde gerçekten uygun değildi. Bir kez, güneş ve deniz arasında daha iyi gideceğini söyledik. Ne yazık ki durum gittikçe kötüleşti. Gerçekten kötüydü, bu tatil pratik olarak yatakta yapıldı”.