Lautaro: “İki gün ağladım, bacağımı kaldırmadım. Ama oynadım, çocuklarıma söz verdim”

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,175
0
0
Oyuncularıİç içeZaferden sonra ek olarak karşı Barcelona ve Şampiyonlar Ligi Finali 31 Mayıs'ta Münih'te yorgunluk ve terle fethedildi. Sembol kaptan, LautaroBir hafta önce kas yaralanmasına maruz kaldı. Anksiyete ve endişe günleri tarlayı alamama korkusu. “Zorluktaydım, çünkü bacak bana güven vermedim, ilk iki gün onu kaldıramadım. Eşim ve çocuklarımla evde ağlayarak iki gün geçirdim. Onlar için oynadım – Arjantin'e söyledim – sahaya çıkacağına söz verdim. Tüm hafta boyunca çifte bir oturum yaptım, iyileştim ve dar bir yakın bantla oynadım. Futbolu böyle yaşadım.

Barcelona 4-3 DTS: Frattesi, Şampiyonlar Ligi Finalinde destansı, nerzazzurri şirketi imzaladı

Franco Vanni tarafından

07 Mayıs 2025

Frattesi: “Barcelona'daki hedefim taahhüt için bir ödül”

4-3 golün adamı serbest bırakıldı, Davide Frattesi: “Bu gece inanılmaz oldu, futbolun güzelliği. Kararlı hedefler yapmak kariyerimin bir parçası, bu yetenek bana verildi, o zaman vazgeçen son kişi oldum. Taahhütte bir ödül. 3-3'te Thuram'a geçeceğimizi söyledim.

Barcelona, Rapor Kartları: Müthiş Summar, bunalmış Cubarsí

Andrea Sereni

06 Mayıs 2025

Dimarco: “Özel San Siro”

DimarcoAnter hayranı olarak çocukluğundan bu yana daha da heyecanlı: “Diğer tarafta iki güçlü rakip var, sonuncuyu kazanmak istiyoruz. Birinin altında, inanılmaz bir oyun, oyunun içinde birçok farklı an, ama her zaman yoğun kaldık. San siro gibi hiçbir şey yok. Inzaghi, ilk kez kaybolduktan sonra bile, ilk olarak, ilk olarak başladı. Şimdi sahip olduğumuz her şey “

4-3'ün büyülü gecesinde büyük yaşlı adamların baskısı-barcelona arası

Maurizio Crosetti tarafından

07 Mayıs 2025

Sommer: “Yaşam için son geçit törenini hatırlayacağım”

Bu akşamın kahramanları arasında nerzazzurri kalecisi, Yann Sommer: “Çok mutluyum, inanılmaz bir oyun. Takım inanılmaz bir şeyler yaptı. Yaşam için hatırlayacağım son geçit töreni, dönmesi için bir atıştı, girmediği için mutluyum. Son anda inandığımız gollere giden Acerbi, yorgunluğun ötesine geçtik”.

Konular