La Russa: “Gattuso CT? Mutlu yıllar, ama futbolumuzun sembolleri başkaları. Neden sen Zenga? – Futbol

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,265
0
0
Senato Başkanı'na, Ignazio La RussaInter Fan, seçimini sevmedi Gennaro Gattuso gibi Milli takımın CT'si Muafiyetinden sonra Luciano Spalletti. Devletin ikinci ofisi için, şaşkınlıklar bir stil meselesinden türetilir. “Gattuso ve milli takıma diliyoruz, milli takımı sevdiğinizde, eleştiriler yavaş yavaş hizmet ediliyor. Ama -” toptaki siyaset “dedi. Radyo Rai GR Parlamentosu – Gravina'yı seçmeden önce aradım ve meşru şüphelerimi ifade ettim. Gravina, Gattuso'nun futbolumuzun bir sembolü olduğunu söylediğinde, tam olarak kesin olmadığını söylüyorum. Bir şey varsa, Buffon, belki de bu kararın arkasında olan, o zaman yapmak için yeterliydi Bufon seçici. Milli takım seçmek için antrenör olmaya gerek yok. “

Rino Gattuso, İtalya Amerika'yı bulmak için ona güveniyor

Enrico Currò tarafından

16 Haziran 2025

Rusça Milli Takımın Zenga CT'si istedi

O zaman başka kim? La Russa, favorisini atamadan önce, eski kaleci diğer 2006 şampiyonlarını tercih ederdi Walter Zenga Kariyerinde Catania, Palermo, Sampdoria, Crotone ve Cagliari'de Serie'de eğitildi. “Futbolumuzun sembolleri başkalarıdır – Rusça devam eden – birçoğu koç değil, Totti Ve Del Piero. O zaman var Cannavaro, Nesta, Pippo Inzaghi. Gattuso'yu futbolumuzun sembolü olarak düşünmek adil değil, futbolumuz 'hırıltılı' bir tekme değil, ama bu futbol Riveraki BaggioDel Piero, Zenga. Burada neden Zenga yapmıyorsun? “.

2006 Dünya Şampiyonları ne yapıyor?

Giuseppe Antonio Perrelli tarafından

16 Haziran 2025

La Russa: “Yeni bir CT bulmak yavaş”

Ruslara göre, futbol federasyonunun yeni bir BT bulma zorluğu, futbol sistemimizin yansımalarının yavaşlamasından kaynaklanıyor: “Daha önce düşünmelilerdi. Ranieri veya SoldanPiyano B gibi öngörülmüş olsaydı, bir B planını tahmin etmek gerektiğinde kabul ederlerdi. Ama aynı MourinhoNeden. Ama şimdi – Senato Başkanı sonuçlandı – dökülen sütü ağlamak işe yaramaz. Gattuso'yu ve dolayısıyla Viva Gattuso'yu seçtik, umarım iyi gider. Önemli olan şu ki, eğer varsa başarının esasını ele alıyoruz, aynı zamanda olası bir başarısızlığın sorumlulukları da var “.