Juventus, Tudor: “Bu takımda güzel bir enerji ve fedakarlık arzusu var”

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,265
0
0
Washington – Havai fişek ile çıkış mutlu oldu Juve. “İyi oynadık, zor bir oyun oynadık, geleceğe çok sevindim ve kendimden eminim” dedi Kolo Muani, Maçın en iyi oyuncusu olarak atandı, belki de daha fazlasını hak edecek bir ödül Conceção. Ancak hedefler, bu kavramların ötesine geçmeyen, ancak büyük bir memnuniyet veren Fransızların dilini çözmedi Tudor, tam olarak istediği takımı gördü. “Zaten son günlerde, erkeklerin bizi tuttuklarını, parçaya motive olduklarını, istekli olduklarını hissettim. Oyundan önce 'sonunda oynamayı' düşünenlerin yüzüne sahiptiler. Aralarında güzel bir enerji ve kendilerini feda etmek için büyük bir arzu görüyorum. Onları iyi algıladım ve alan duyumlarımı doğruladı.

Juventus-Al Ain, Siyah Beyaz Rapor Kartları: Dominant Thuram, Girişim edilebilir Conceiçao

Muhabirimiz Emanuele Gamba tarafından

19 Haziran 2025

Trump ile toplantı

Tudor Bunun yerine, Juventus Basın Ofisi tarafından desteklenen FIFA tarafından susturuldu ve oval çalışmada nasıl kaldığını hissettiği sorusunu cevaplamasını engelledi. Koz Nükleer savaştan bahsetti. Sadece “her gün gitmek için olmaz Beyaz Saray“, Sonra sansür düştü.

Club Dünya Kupası, AIN: 5-0'a karşı çıkışa Çığ Juventus

Muhabirimiz Emanuele Gamba tarafından

19 Haziran 2025

Hangisi hala yanlış

Futbola dönme, Tudor Ayrıca takım kusurlarından da bahsetti: “Her zaman yanlış bir şey var, onu analiz edeceğiz. Önleyici işaretler üzerinde çok şey geliştirebilir ve daha az karşı saldırılara maruz kalabiliriz. Ama aynı zamanda çok güzel şey, güzel bir hız, güzel bir cesaret var. Şimdi iyileşmek için enerji var, çünkü çok fazla harcadık, ancak bu sonuç bize bir sonraki oyunlara hemen odaklanmamız gerektiği için bize çok fazla güven veriyor çünkü biri.

Konular