Juve psikolojik olarak zayıf, Thiago Motta neden her zaman Vlahovic'i elinden aldığını açıklıyor

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,165
0
0
Roma'nın Lazio'ya karşı kazandığı zafer, büyük bir memnuniyeti temsil ediyor Ranieriyılın en önemli ve muhtemelen en zor maçında en önemli oyuncularından birini hayata döndürdü. Pellegrini'nin hikayesi çok güzel ve Roma'nın şampiyonluğunun geri kalanında onu tekrar bulmak, Dybala'nın en iyi halinde olması gibi bir şey. Lazio hakkındaki yargılarımı azaltmam gerekiyor: Bu seviyeye ulaştığınızda alçakgönüllülüğünüzü ve kararlılığınızı asla kaybetmemelisiniz.

Roma, Pellegrini ve Ranieri, derbi zaferinin sırrı sohbette

kaydeden Matteo Pinci

06 Ocak 2025

Ranieri doğru akorları nasıl çalacağını biliyordu

Ancak Ranieri, Roma'da işlerin onun için iyi gitmesini hak ediyor: başarısızlık riskine girmek için gerekli tüm malzemeler mevcuttu ama doğru akorları harekete geçirme konusunda mükemmeldi. Artık Roma'nın sıralamada yukarı çıkması gerekecek ve bunu yapmak için yeni teknik direktör hakkında konuşmanın şimdilik bir anlamı yok. Gerekli olan tek şey, seçilen kişinin Ranieri ile aynı dalga boyunda olmasıdır.

Roma-Lazio 2-0: Pellegrini ve Saelemaekers, derbi sarı-kırmızılı

kaydeden Matteo Pinci

05 Ocak 2025

Juventus'un psikolojik zayıflığı

Olumlu bir nottan acı verici bir nota geçiyorum: Juventus. Bana göre çok uygun fiyatlı bir AC Milan ile karşı karşıya kalması ve onların sorunlarını çözmelerine yardımcı olması ciddi bir durum. Thiago Motta'nın takımı da iyi oynuyor ama her zaman onları zora sokan bir şeyler oluyor. Bu bir tesadüf değil, teknik-taktik ve her şeyden önce psikolojik bir zayıflığın belirtisidir. Maçın Bianconeri'nin ister büyük bir takım ister son sıralarda olsun herkesin sıkıntı yaşadığı aşamaları var. Bir süre önce Vlahoviç'te olsaydım ayrılmak isteyeceğimi yazmıştım. Bugün bunu her zamankinden daha fazla doğruluyorum. Wenger'in Arsenal'ini, Henry'nin, Pires'in, Bergkamp'ın Arsenal'ini hatırlıyorum; Guardiola'nın Barcelona'sından önceki en iyi takımdı. Merkezi bir forvet olmadan oynadılar, ancak sırayla bu alanı kapladılar.

Vlahovic gerekli, Thiago Motta neden onu her zaman elinden aldığını açıklamalı

Juve bunu yapamaz: Vlahoviç olmadan kimse bu boşluğu nasıl dolduracağını bilmiyor ve Sırp oyuncu değiştirildiğinde bu açıkça görüldü. Bu yüzden oyuncu değişikliği olayını gerçekten anlamıyorum ve Thiago Motta'nın bir seminer verip gerçek nedenleri açıklaması iyi olurdu. En banal cevap, onu hiç görmemesi olabilir…

Juventus, Thiago Motta köşede: piyasa onu canlandırabilir

Muhabirimiz Franco Vanni tarafından

05 Ocak 2025

Gasperini Süper Kupa'yı küçümsemekte haklıydı

Bence Atalanta için en iyisi, hatta Süper Kupa yarı finalinde Inter'e yenildikten sonra. Birkaç milyon daha fazla rakamdan ziyade, gelecekte şampiyonluk mücadelesine yardımcı olabilecek teknik ve taktiksel kesinliklerin arttırılması daha iyidir. Gasperini muhtemelen Riyad'daki maça yeni oyuncular alarak bunları elde etti. Üstelik takım Bergamo'ya 4 gün erken döndü, böylece gönül rahatlığıyla antrenman yapabilecekler. Kısacası her kötülüğün iyi bir tarafı yoktur.

Fiorentina-Napoli 0-3: Conte liderleri ve Azzurri, Viola'nın hatalarını affetmiyor

kaydeden Marco Azzi

04 Ocak 2025

Fiorentina mükemmel bir Napoli için fazla pervasız

Şampiyonluk mücadelesinden bahsetmişken, Napoli kendisine alan tanıyan bir takım bulduğunda, kritersiz ataklar yaptığında ölümcül oluyorlar. Fiorentina, Juve'ye karşı zaten 4 gol yiyebilirdi ve Conte gibi istekli bir takıma karşı hiç şansları yoktu. Napoli tevazu ile yüzleşmeli, çünkü taviz beklemeden onlara golü vermek zorundasınız.