İmamoğlu Trabzon’da: Ben AK Partilinin de MHP’linin de Saadet’in de oyunu aldım

bencede

Active member
12 Eki 2020
5,542
0
36
İmamoğlu Trabzon’da: Ben AK Partilinin de MHP’linin de Saadet’in de oyunu aldım İstanbul Büyükşehir Belediye Lideri Ekrem İmamoğlu, Karadeniz tipi kapsamında Trabzon’da Rize ve Artvin’in arından Trabzon’da miting düzenledi.

‘BİR YIL DİŞİMİZİ SIKACAĞIZ’

“Bir belediye lideri vatandaşı ayıramaz. Memleketi yönetenler de vatandaşı ayıramaz” diyen İmamoğlu, “hiç bir evladımızın hakkın yedirtmeyeceğiz. İstanbul’da insan ayırmadan hizmet ediyoruz, hizmet etmeye devam edeceğiz. Önümüzde güç bir müddetç var, bir yıl dişimizi sıkacağız, daima birlikte çaba vereceğiz. Motamot İstanbul’da olduğu gibi” sözlerini kullandı.

İmamoğlu’nun konuşmasından öne çıkanlar şu biçimde:

İYİ PARTİ TEREDDÜTSÜZ TAKVİYE OLDU: Ne yaptık, beni partim İstanbul’a aday gösterdi. Buna vesile olan Genel Liderim Kemal Kılıçdaroğlu’na minnet hislerimi iletmek istiyorum. Bayramın birinci günü kendisini aradım, tebrik ettim. ‘Trabzonlu hemşehrilerine kocaman selamlarımı söyle’ dedi. Adaylaştıktan daha sonra dedi ki, ‘Biz bu işi ittifakla başarabiliriz’ Ne oldu? Millet İttifakı tesis edildi. Âlâ Parti, tereddütsüz dayanak oldu bu kardeşinize.

16 MİLYON İSTANBULLU BANA OY VERDİ: Yeterli Parti Genel Lideri Sayın Meral Akşener, bize kayıtsız koşulsuz, en sıkıntı anlarımızda en önde katkı sunarak takviye oldu. Bayramın birinci günü kendilerini de aradım, bayramını tebrik ettim. Sayın Meral Akşener’in de sizlere selamlarını getirdim. Daima birlikte kazandık. Fakat, yetmez dediler. Biz bu ittifakımızın ismini İstanbul ittifakı koyalım dedim. Sağ olsun kabul ettiler. İstanbul İttifakı olarak yola çıktık. Ben AK Partilinin de MHP’linin de Saadet’in de oyunu aldım. daha sonra o oylar sandığa atıldı ya oylar sandıkta karıştı. Kimin oyu aşikâr mi değil. Ben zannediyorum ki 16 milyon İstanbullunun hepsi bana oy verdi.

ALTILI MASA KUTSAL BİR MASA: Bu 1 yıllık süreçte olağanüstü bir adım atılmıştır. Başta az evvel söylemiş olduğimi iki genel liderimizin liderliğiyle birlikte 6 siyasi parti gereksinimimiz olan, eşitliğin, özgürlüğün, demokrasinin, adaletin, hukukun, liyakatin var olması için bir gayret sürecini başlattılar, hayli kutsal bir masa. Prensipleri epey kıymetli, onların bu çabasına daima bir arada dayanak olmakla yükümlüyüz.

Bu kardeşiniz artık Trabzon’un bu meydanında hepinizin huzurunda kelam veriyorum. Bu sürecin en çalışkan neferi olacağım. Bu siyasi beraberliği büyütmeliyiz, daima birlikte gayret etmeliyiz.

YANLIŞ ATILIMLAR MÜLTECİLERİN ÜLKEMİZDEKİ VARLIĞINA SEBEP OLDU: Milletin aklıyla, toplumsal bütünlüğümüz, çağdaş geleceğimiz, birlik, birlikteliğimiz, bayrağımız, cumhuriyetimiz, bize bu hoş emanet eden hepinizin ninesi, dedesi, gazi annesi, dedesi, Mustafa Kemal Atatürk için gayret edeceğiz. O denli yanlış işler oluyor ki, dış siyaset sürecindeki yanlış ataklar bugün milyonlarca mültecinin ülkemizdeki varlığına sebep oldu. Biz dua ediyoruz. Allahım hiç kimseyi vatansız bırakma, herkesi vatanında memnun kıl. Yanlış dış siyaset süreçleri olmasaydı bugün bu duruma düşmezdik. Bu kadar olmazdı. Bu sorunu da biz çözeceğiz. Prestijli dış siyasetle çözeceğiz. O denli bugün makûs, yarın âlâ, işine geldi kapısına git, işine gelmedi düşman yap olmaz. Prestijli dış siyaset, biz o terbiyeyi Atatürk’ten aldık. “(HABER MERKZİ)