Hakemle Ranieri Furioso: “Koné'de ceza oldu, çünkü var.

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,182
0
0
Maçın sonunda gerginlik Atalanta Ve RomaGiallorossi'den 2-1 kaybetti. Claudio Ranieri Şiddetle protesto ettiHakem Sozza Kim de uyardı. Romanist koçu öfkeyle göndermek için penaltı Açık Koné İle ilgili Pasalik İlk olarak atandı ve daha sonra, yarış müdürünün izlenmesinden sonra, Var. “Olsun ya da olmasaydı gerçeği tartışmak istemiyorum, evet diyeceğim ve Gasperi Hayır, öznel. VAR'ın müdahalesi çılgın. Düzenleme, alçak kısımlarda bir temas olduğunda, uyluk, diz veya ayak, yani hakeme karar verdiğini söylüyor. Neden hakemi aradılar? Kurallar her Pazar değişirse – Ranieri'nin zor patlaması Dazn – Bırakın ve uyum sağlayın. VAR ancak bariz bir hata olduğunda müdahale edebilir. Eminim Rocchi Ticaretçisi Kendisini görevli olanlarla hissettirecek. “

Ranieri: “Sozza bana açıklamalar yapmadı”

Ranieri ayrıca hareketin kararına itiraz etti. DaznLuca MarelliSonra basın odasında da konsepti tekrarladı, soğuk: “Sozza bana açıklamalar yapmadı, açıkça layık değildim. Dördüncü adam bize temasın orada olduğunu söyledi ama hafif mi: ışık anlamına geliyor?

Koné ve Pasalic arasındaki temas

Atalanta penaltı bölgesinde ne oldu? İkinci yarının 18. dakikasında Koné bölgeye büyük bir hızda girdi ve Pasalic karşı çıktı. Romanist soldan kapıya doğru kesiyordu, Atalantino eğriye bakıyordu. İkisinin bacakları bir an iç içe geçti: Pasalic'in diz ve Koné'nin uylukları arasında yoğunluğu değerlendirmenin kolay olmadığı hafif bir dokunuş vardı. Normal hızda Sozza'nın şüphesi yoktu ve cezayı ıslık etti, sonra Var onu temasla ilgili ciddi şüpheler için monitöre geri çağırdı: Korku, Roma orta saha oyuncusunun gitmesine izin vermesidir. Pasalic aslında hamle girişiminde bulundu, topu bulamadı, hatta bacağını bile bulamadı ve hareketsiz kaldı. Koné ayrıldı ve sonbaharda dizin rakibin dizine karşı teması vardı. Ranieri için faul orada: “Ama bunun bir ceza olmadığını nasıl söylersin? Nasıl hayır diyorsun? Pasalic'in oyuncuma dokunmaya gittiğini görüyorsun”.

Konular