Gilardino Cenova'dan kovuldu: Patrick Vieira yeni teknik direktör

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,177
0
0
Cenova şaşırtıcı bir şekilde aklandı Alberto Gilardino. Onun yerine Fransızca Patrick Vieiraİtalya'da Juventus ve Inter'de forma giyen. 10 puanla sondan dördüncü sırada yer alan Cenova, evinde 1-1'lik zorlu beraberliğin ardından kararını aldı. Nasıl. Vieira, Pazar günü saat 12.30'da evinde Cagliari'ye karşı oynanacak maçta rossoblù yedek kulübesinde olacak.

Gudmundsson ve Retegui'nin yaz transferleri

Mario'nun yakın zamanda işe alınmasını destekleyen Gilardino BalotelliSon iki maçta dört puan almıştı (Cenova, 4 Kasım Pazartesi günü Parma'da 1-0 kazanmıştı) ama geçen sezonun iki önemli oyuncusunun, İzlandalı futbolcunun satışlarının parasını ödüyordu. Gudmundssongeçti Floransalı ve İtalyan-Arjantinli Reteguigeçen 8 Ağustos'ta satıldı – dolayısıyla sezon zaten başladı –AtalantaScamacca'nın sakatlığından sonra saklanmak için koşuyor.

Vieira ve Balotelli arasındaki kötü ilişkiler

Vieira ve Balotelli'nin ilişkileri hiç de iyi değil. İkisi Inter ve Manchester City'de takım arkadaşıydı, daha sonra Fransız, eski İtalyan pivotu Nice'te çalıştırdı ve Balotelli, teknik direktörle kötü ilişkiler nedeniyle Ocak 2019'da takımdan ayrıldı. 2021'de yapılan bir röportajda Günlük PostaVieira şunları söyledi: “Mario'nun zihniyeti futbol gibi kolektif bir spora uygun değil. Etik ve kompaktlık getirmek istedim ama onunla çalışmak benim için çok zordu. Durum ikimiz için de yönetilemez hale gelmişti, bu yüzden ayrılmaya karar verdik.”

Konular