Gazeteci Bayraktaroğlu: Eli sopalı, yüzleri maskeli bireyler meskenime baskın yaptı

bencede

Active member
12 Eki 2020
5,542
0
36
Gazeteci Bayraktaroğlu: Eli sopalı, yüzleri maskeli bireyler meskenime baskın yaptı Korkusuz Gazetesi müellifi Memduh Bayraktaroğlu, gece 23.01’de konutunun basıldığını ve jandarmadan yardım istediğini söylemiş oldu. Gelişmelere ait toplumsal medya hesabından açıklama yapan Bayraktaroğlu, şu paylaşımlarda bulundu:

“Değerli arkadaşlarım. Bu gece saat 23.01’de bir küme eli sopalı, yüzleri beyaz bezle örtülü konutumun kapısına gelip, çiçek sepetinden çiçek getirdiklerini söylemiş olduler. Çiçekçinin telefonunu istedim, telefon numarası veremeyince şüphelendim ve bendeki telefon numiçinden jandarma karakol kumandanını aradım.

Çabucak Akyaka jandarma karakol Komutanlığı’nı aradım ve meskenime 5-6 kişilik bir kümenin baskın yaptığını, kapımı tekmeleyerek zorla meskenime girmek istediklerini söylemiş oldum. Jandarma kumandanıyla yüksek sesle konuşunca yardım çağırdım anladılar ve daima bir arada bahçemizi koşarak terk ettiler. Kısa bir süre daha sonra da jandarma grubu geldi.

DELİLİM, DAVA OCAKLARI LİDERİNİN GÖNDERDİĞİ TEHDİT İLETİSİ

Öncelikle dava ocakları genel liderine, bana operasyon düzenlenmesi buyruğunu veren MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli’den şikayetçiyim. Delilim, dava ocakları genel liderinin tarafıma gönderdiği tehdit bildirisidir.”

‘BOYNUNA TASMA GEÇİRİP, SOKAKTA GEZDİRECEĞİZ’ DEMİŞTİ

Dava Ocakları Genel Lideri Ahmet Yiğit Yıldırım, Bayraktaroğlu’nun Devlet Bahçeli hakkındaki bir tweeti daha sonrası, toplumsal medya hesabından “Memduh köpeği! seni her dersten imtihana sokup, anlayacağın lisanda anlatacağımızdan ve boynunda tasma ile sokak sokak gezdireceğimizden kuşkun olmasın” tehdidinde bulunmuştu.

(HABER MERKEZİ)