Garip rehber vakası: Napoli hakem değil, Lazio Inter'de. Nerazzurri hayranlarının öfkesi

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,222
0
0
MilanoMarco GuidaAslen Pompeii'den, hakem vermemeyi seçti Napoli Sahadaki ıslık ve takımlar arasındaki bölgesel uyumsuzluğa rağmen, artık mevcut değil. Kişisel bir seçimAIA 8 Nisan'da açıkladığı gibi, “sabahları gitmem ve çocuklarımı almam gerektiğinden ve sakin hissetmek istiyorum. Şehrimizdeki futbol büyük duygularla deneyimliyor” Radyo CRCFutbol ortağı Napoli'nin ortağı. Özellikle, Guida'nın altını çizdi, “bir penaltı atışı atamada bir hata yapmayı ve spor aktivitelerimi gerçekleştirmek için evin iki gününü terk edememeyi düşünmeme” beni sakin hissetmiyor “.

Marco Guida: “Maresca ve ben Napoli hakemi değil, sokakta sessizce gitmek istiyoruz”

08 Nisan 2025

Inter-Lazio için olduğu gibi atama

Ancak ilan edilen huzur eksikliği, yaşlanmanızı engellemedi. Var (avar) asistanı Arasındaki yarışta Inter ve Lazio Pazar akşamı, meslektaşı tarafından hakem olacak Şiir ile Paul tarafından gibi Var. Belirleyici olabilecek bir yarış Scudetto Mücadelesi Inzaghi'nin ekibi ile Conte ekibi arasında, avantaj noktasına sahip liderler. Nerazzurri hayranları, sosyal ağlar ve spordan bahseden radyoda protesto ve tartışmalara yol açan tahkim ekibinin seçiminde kısa devre. Soru şudur: Monitörün önünde rehber, Napoli'nin spor kaderine karar verdiğini fark ettiğinde sahada olmayan huzurun bulunacak mı?

Konular