Claudio Ranieri, Riace'in Anti -Racist Oyunlarında: “Mimmo Lucano herkese umut verdi” – futbol

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,289
0
0
Claudio Ranieri'nin tüm insanlığı, hafta sonu Riace'in anti -Racist oyunlarının Mimmo Lucano ile birlikte, eski belediye başkanı – bugün göçmenlerin yönetiminde alternatif yaklaşımıyla ünlü olan “La Left” grubunda MEP (SO -Called “Riace Modeli”). Etkinlik sırasında, entegrasyon ve dayanışma konularına odaklanan, eski teknisyen ve şu anki Roma'nın kıdemli danışmanı, Calabrian belediyesinin dört kez belediye başkanı Lucano için takdir ve saygınlık sözlerini dile getirdi: “Bir yandan, çocuklarını en çok sevdiklerinden emin olduklarından emin olduklarından emin olduklarından emin olduklarından emin olan annelerin ve babaların umutsuzluğu var. Ranieri, Calabria'da kesinlikle ilk kez harcadığını söyledi.

Ranieri'nin Calabria ile olan bağı

(Catanzaro'da) ve eğitimli (Vigor Lamezia) oynadığı bölgeyle olan bağlantısı çok güçlü. Spor faktörüne ek olarak duygusal olan var: Calabria'da karısı Rosa ve kızı Claudia doğdu. “Mimmo hakkında çok şey duymuştum, bu gece onunla tanıştım,” dedi Ranieri, Lac News'un mikrofonlarına, benim için nasıl normal göründüğünü, burada, burada, otuz kilometre yakın olduğumu ve yaptığı her şeyi görüp görmeye devam ettiğini “söyledi. Lucano'yu heyecanlandıran kelimeler: “Ranieri gibi kendiliğinden gelmeye karar veren bir kişiyi almak güzel. Yargı olaylarımdan bunun gibi anlara geçmek beni gurur ve cesaretle dolduruyor”.

Mimmo Lucano: “Ranieri, futbolun nasıl dahil edildiğini anlamamızı sağladı”

Eski Riace Belediye Başkanı, Claudio tarafından vesileyle seçilen kelimeleri büyük ölçüde takdir etti: “Konuşmasıyla futbolun sadece sonucun rekabeti ve araştırması değil, aynı zamanda katılım ve dahil etme ve sadakat olduğunu açıkça belirtti.” Mimmo Lucano, Ranieri'nin küçük yerleşim merkezlerinin repopülasyonuna ilişkin yasanın önerisine verdiği desteği topladı: “Calabria belediyelerinin yüzde 50'si buradan beş yıla kadar – eski koçu açıklayacak – herkes zorlanacak. Onları ve Mimmo, sevgisiyle gerçekten inanılmaz bir şey yaptı.

Irkçılık teması

Futboldaki ırkçılık sorununa göre Ranieri, “var olmamalı, çünkü imbecillerin annesi her zaman hamile olsa bile hepimiz kardeşiz” dedi. İtalyan Koç Derneği Başkanı Renzo Ulivieri de etkinlikte mevcuttur: “Cezalara ihtiyaç duyulur, ancak hareket etmedikleri beyinler üzerinde çalışmalıyız. Riace modelini Arnavutluk Modeline zıt olarak, mesela, Meloni Hükümeti tarafından kabul edilen bir usani olarak,” dedi – ve ben burada lacian olarak, “Ben burada lacian olarak,” Ben burada lacian olarak, “Ben burada lacano olarak,” dedi lacano – “dedi – ve ben burada lacano -” ben lacano – ben inanılır – “ben lacano – ben inanılır -” ben lacano – ben inanılır – “ben lacano – ben inanılır -” ben inanılır – “ben lacano – ben lacano – ben inanılır -” ben inanılır. Arnavutluk.