CHP’li Vahap Seçer, ‘köpeklerden ürken’ polisin şikayeti üzerine söz verdi

bencede

Active member
12 Eki 2020
5,542
0
36
CHP’li Vahap Seçer, ‘köpeklerden ürken’ polisin şikayeti üzerine söz verdi Mersin Büyükşehir Belediye Lideri Vahap Seçer, bir polisin şikayeti üzerine tabire çağrıldı.

Polis memurunun, sabah mescide giderken 2 köpeğin kendisine saldırdığını ve düştüğünü öne sürerek Mersin Büyükşehir Belediye Lideri Seçer’den şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

Lider Seçer, kelam konusu şikayeti toplumsal medya hesabından “Zaytung haberi değil gerçek!” kelamlarıyla duyurdu.

Vahap Seçer’in paylaşımı şu biçimde:

“Zaytung haberi değil gerçek!

Sabah namaza giderken havlayan köpekten ürken “polis memuru”nun şikayeti üzerine Valilik’in gönderdiği müfettişe tabir verdim.

Korktuğu için beni şikayet eden memura mı bu şikayeti ciddiye alıp soruşturma açana mı yanayım?

Allah sonumuzu hayretsin!”

POLİS MERKEZİNDE MESLEKTAŞLARI İLGİLENMEMİŞ

Vahap Seçer’in paylaştığı söz tutanağında değişik bir ayrıntı göze çarptı. Şikayetçi polis tabirinde meslektaşlarının kendisiyle ilgilenmediğini belirterek yaşadıklarını şu biçimde anlattı: “Polis merkezinde yaklaşık 50 dakika beklememe karşın müracaatım alınmayınca bende sebepsiz yere bekletildiğim için söz vermeden polis merkezinden ayrıldım. halbukiki polis merkezinde bulunduğum sırada yapılan süreç ve yoğunluk yoktu.”

‘BAŞVURUSU TIPKI GÜN İÇİNDE SÜRECE ALINMIŞ’

Lider Vahap Seçer, hesabından ikinci paylaşımında ise “Üstelik, sözünde belediyemize müracaat yaptığı biçimde yerine getirilmediğini öne süren bu şahsın, başvurusu da @teksinmersin tarafınca birebir gün ortasında sürece alınmış ve sonuçlandırılmıştır” tabirlerini kullandı. (HABER MERKEZİ)