CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan’ın danışmanı Burcu Berktaş darp edildi

bencede

Active member
12 Eki 2020
5,542
0
36
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan’ın danışmanı Burcu Berktaş darp edildi Ankara’nın Ayrancı mahallesinde yaşayan CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan’ın danışmanı Burcu Berktaş meskeninin önündeki arbedeyi ayırmak isterken darp edildi. Öğlen saatlerinde kedisini veterinere götürmek için konutundan çıkan Berktaş, konutunun çabucak karşısında bulunan apartmandaki tartışmayı gördü. Berktaş, mahalle komşusu olan ve ismi bilinmeyen erkeğin bir hanımı darp ettiğini görür görmez müdahale etmek istedi.

Şahıs bu sefer Berktaş’ı gaye alıp evvel yumrukladı daha sonrasında iki metre yüksekliğindeki apartman duvarından aşağı düşürdü. Berktaş olayın akabinde yaşananları kendi telefonuyla kaydetti. Yaralanan Berktaş yaşananları toplumsal medyasından duyurdu.

‘9 KİŞİYİ DAHA DARP ETTİ’

Berktaş, “Kedimi veterinere götürmek için konuttan çıktığımda sokakta bir tartışma vardı. Kentsel dönüşüm projesi niçiniyle yaşanan bu tartışma sırasında hiç tanımadığım fakat tıpkı mahallede oturduğum bir bayanın darp edildiğini gördüm. Duruma müdahale edip bayanı korumak isterken birebir şahıs elindeki İngiliz anahtarıyla bana vurmaya başladı. Gözü dönmüşçesine saldırdıktan daha sonra apartman önünde bulunan iki metrelik yükseklikten beni aşağıya attı. Benimle birlikte 9 kişiyi darp etti.” Dedi ve şahıstan şikayetçi olduğunu söylemiş oldu. (HABER MERKEZİ)