Cengiz Kurtoğlu ‘bıçaklı atak’tan gözaltına alındı

bencede

Active member
12 Eki 2020
5,542
0
36
Cengiz Kurtoğlu ‘bıçaklı atak’tan gözaltına alındı Müzikçi Cengiz Kurtoğlu’nun bir restoranda tıpkı masada oturduğu iş insanıyla yaşadığı tartışmada kan aktı.

Olay, 22 Kasım Pazartesi günü saat 23.00 sıralarında Sarıyer’de bulunan bir restoranda meydana geldi. Bir arkadaşının doğum günü partisine katılan müzikçi Cengiz Kurtoğlu, birebir masada oturduğu iş insanı Mustafa Can ile tartışmaya başladı. Teze bakılırsa masadan aldığı servis bıçağı ile Can’a saldıran Kurtoğlu’nu ortaya girenler sakinleştirmeye çalıştı. Olay restoranın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

GÖZALTINA ALINIP HÜR BIRAKILDI

Olaylar sırasında yüzünden yaralandığını sav eden iş insanı Mustafa Can polise giderek, Cengiz Kurtoğlu’ndan şikayetçi oldu. Restoranın güvenlik kameralarını inceleyen Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ofis Amirliği grupları, Cengiz Kurtoğlu’nu gözaltına aldı. Burada sözü alınan Kurtoğlu, akabinde özgür bırakıldı.

Cengiz Kurtoğlu, poliste verdiği tabirinde Mustafa Can ile Orhan Gencebay ve öteki kimi sanatkarlara hakaret ettiği için tartıştıklarını söylemiş oldu. Kurtoğlu’nun, Can’ın yüzünün bıçakla faydalanmadığını, tırnağı ile çizilmiş olabileceğini söylemiş olduği öğrenildi.

CENGİZ KURTOĞLU’NDAN AÇIKLAMA

Öte yandan toplumsal medya hesabından açıklama yaparak tezleri yalanlayan Cengiz Kurtoğlu şu sözleri kullandı: “Öncelikle bu biçimde bir haberle sizlerin karşısına çıkmak istemezdim. Bir hususa açıklık getirmem gerekiyor. Ben de herkes üzere kendine ilişkin paha yargıları olan bir beşerim. Eş aile, dost üzere konularda ise çok hassasım. Sevdiklerime karşı söylenen haksız bir söylemi asla kabul edemem. bu biçimde tartışmanın ‘Bıçaklı Saldırı’ olarak lanse edilmesinden dolayı çok üzgünüm. Bu hususla alakalı türel süreci avukatım başlatıp takip edecek. Bu bilgi kirliliğinin ortadan kalkması ismine da olaya ilişkin manzaraların orjinal ve montajsız halini sizlerle paylaşıyorum. Olay artık kamuoyunun takdirindedir.” (DHA)