BRIDGERTON 2. DÖNEMDE niye BİR DÜĞÜN GÖRMEDİK?

Bilgin

Global Mod
Global Mod
18 Eki 2020
558
0
16
BRIDGERTON 2. DÖNEMDE niye BİR DÜĞÜN GÖRMEDİK? Dünya, ’Bridgerton’ serisinin ikinci dönemini sevenler ve sevmeyenler olarak ikiye ayrılıyor. Kimi izleyiciler ikinci dönemi beğense de kimileri hala birinci dönemin daha etkileyici olduğuna inanıyor. Ateşli sahnelerin eksikliği hissedilirken, gözlerden kaçmayan bir ayrıntı da Anthony Bridgerton ve Kate Sharma’nın düğünüydü. Teknik olarak ikinci dönemde bir düğün izledik lakin o istediğimiz düğün değildi! Anthony ve Edwina Sharma’nın gerçekleşemeyen düğünü olsa da Kate ve Anthony’i istediğimiz noktada nazaranmedik.

Kate ve Anthony’nin düğün sahnelerinin olmaması sonucunı geçtiğimiz Pazartesi günü Insider’a anlatan direktör Cheryl Dunye, “Daha evvel büyük bir düğün sahnesi çekmiştik,” diyerek Anthony ve Edwina’nın hüsrana uğrayan seremonisine gönderme yaptı. “Aynı gösteride bir mükemmel düğünün akabinde başkası olamazdı,” diyen Dunye, “İki düğünün birbiriyle karşılaştırtılmaması için yapamazdık,” diye ekledi.

Anthony’i canlandıran Jonathan Bailey ve Kate’i canlandıran Simone Ashley içindeki kimya seyirciler tarafınca beğenilirken yeni dönemde görülemeyen samimi sahneler dizinin hayranlarından tenkit aldı. Serideki ender samimi sahnelerden biri hakkında konuşan Ashley, “Çok özgüvenliydim. Çok inançta hissettim. Koyu ciltli bir hanımı ve bedenini gösterebileceğimiz ve bu kadar tabu olmayacağı bu sahneleri yapmak beni epey heyecanlandırdı. Bilhassa de kimi vakit muhafazakar bir biçimde temsil edilen koyu derili Hintli bir bayan olarak…” demişti.