Arsa davasında şahitlik yapan aileye sokak ortasında hücum

bencede

Active member
12 Eki 2020
5,542
0
36
Arsa davasında şahitlik yapan aileye sokak ortasında hücum Antalya’da ziraat teknikeri 31 yaşındaki Seda Hoş ile annesi Gülbahar Görgülü ve babası İrfan Görgülü, husumetli oldukları kişi tarafınca plaj şemsiyesinin sopasıyla darbedildi. Gülbahar Görgülü’nün sağ omzuna 9 dikiş atıldı, Seda Güzel’in kırılan sağ kolu alçıya alındı, İrfan Görgülü’nün sağ gözü şişti.

Olay, 25 Temmuz’da akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesi Ermenek mahallesinde meydana geldi. Bir arsa davasında şahitlik yaptıkları için Görgülü ailesi ile M.İ. içinde gerginlik başladı. Olay günü, annesi ve çocuklarıyla apartmandan çıkan Seda Hoş, ortalarında sorun olan, tıpkı binada yaşadıkları M.İ. ile karşılaştı. M.İ, argümana göre Seda Hoş ve Gülbahar Görgülü’ye hakaret etti. Taraflar içinde başlayan tartışma, kısa müddette arbedeye dönüştü. M.İ’nin, elindeki plaj şemsiyesinin sopasıyla omzuna vurduğu Gülbahar Görgülü’nün kucağındaki 6 aylık torunu Neslihan Karel Hoş yere düştü. Annesinin darbedilmesi ve kızının yere düşmesi üzerine Seda Hoş, M.İ’nin elindeki şemsiye sopasını almak istedi. M.İ, Güzel’in sağ bileğini çevirerek kırdı.

KUŞKULU ÖZGÜR BIRAKILDI

Bu sırada olayın üzerine denk gelen İrfan Görgülü, kızı ve eşinin darbedildiğini görür görmez reaksiyon gösterdi. M.İ’nin yakınları da İrfan Görgülü’nün gözüne yumruk attı. Polis merkezine gidip şikayetçi olan aile, darp raporu aldı. Seda Güzel’in sağ kolu alçıya alındı, annesi Gülbahar Görgülü’nün omzuna 9 dikiş atıldı ve sargıya alındı. Baba İrfan Görgülü’nün de sağ gözü morardı. Şikayet üzerine polis merkezinde sözü alınan M.İ, akabinde özgür bırakıldı.

‘KIZIMA ‘DOKTORLAR ALÇIYI TABLO OLARAK YAPTI’ DEDİM’

Saldırganın hür bırakılmasının ıstırabını yaşadıklarını söyleyen Seda Hoş, M.İ’nin tutuklanmasını istediklerini kaydetti. Seda Hoş, kolundaki alçının sebebini soran 3,5 yaşındaki kızına, durumu açıklamakta zorlandığını, üzülmemesi için kolundaki alçının tabipler tarafınca tablo olarak yapıldığını dediğini belirtti.

Seda Hoş, “Pazar günü apartmandan annemle çıkarken şahısla karşılaştık. Şahıs başını sallayarak tehditte bulundu. Bize küfretmeye başladı ve olay kısa müddette büyüdü. Annemin kucağında 6 aylık bebeğim, kolumda bebek çantam, yanında da 3,5 yaşında kızım vardı. Bir anda şahıs, plaj şemsiyesinin sopasını annemin omzuna vurdu. Annemi ve bebeğimi müdafaaya çalıştım. Şahsın elindeki sopayı almaya çalıştım lakin bileğimi kırdı. Sopa elinde kaldı. Çocuğumu yerde gördüm lakin kucağıma alamadım” diye konuştu.

‘ŞAHIS DIŞARIDA GEZİYOR, BİZ KONUTA MAHKUM OLDUK’

Kızını komşularının yerden aldığını anlatan Seda Hoş, “Annemin sağ omzu kaval köprücük kemiği kırık, 9 dikiş atıldı. Benim sağ bileğim kırık alçılı. Ne çocuğumu kucağıma alabiliyorum ne de emzirebiliyorum. Kızım korkmasın diye alçının üzerine küçük küçük fotoğraf yapıyorum. Bu durumu kızıma anlatmak bir anne için fazlaca sıkıntı. Bu kızım için bir fotoğraf tablosu” dedi.

Adaletin kısa müddette yerini bulmasını isteyen Hoş, şüphelinin gereken cezayı almasını ve tutuklanmasını istediklerini de aktardı. Olay daha sonrası meskenden çıkamadıklarını anlatan Hoş, “Kapıyı kilitliyorum. Şahıs dışarıda geziyor, biz konuta mahkum olduk. Bebeğimin altını alamıyorum, kucaklayamıyorum. Kızım, ‘Anne sen yedirir misin’ dediği vakit ellerimle bunu yapamıyorum” diye konuştu.

‘BEN ÖLÜNCE Mİ ADALET YERİNİ BULACAK’

Aldığı yumruk darbesiyle sağ gözü moraran İrfan Görgülü de kızının, eşinin ve kendisinin darbedildiğini belirterek, “Adalet inşallah yerini bulur” dedi.

olayda sağ omzuna platin takılıp 9 dikiş atılan Gülbahar Görgülü ise ailecek mağdur olduklarını belirterek, “Büyük bir ameliyat geçirdim. Şahıs dışarıda geziyor. Dışarı çıkamıyoruz. O şemsiye biraz üst, şah damarıma gelse ben şu an ölmüştüm. Ben ölünce mi adalet yerini bulacak. Bu şahıs ben ölseydim mi tutuklanacaktı” diye konuştu. (DHA)