APPLE MUSIC İLE AŞKIN SESİNİ PAYLAŞIN

BanaDediKi

Global Mod
Global Mod
26 Eki 2020
1,576
0
0
APPLE MUSIC İLE AŞKIN SESİNİ PAYLAŞIN Bu Sevgililer Günü’nde, orijinal bir En Uygunları: Aşk Müzikleri çalma listesi ve sanatkarların hazırladığı en romantik Apple Music çalma listelerinin de yer aldığı özel olarak hazırlanan Apple Music içerikleriyle aşkın sesini paylaşın.

En Uygunları: Aşk Müzikleri: Tüm müzik çeşitlerini ve aşkın her çeşidini kapsayan en sevdiğimiz 100 aşk müziğinden oluşan yesyeni bir çalma listesi,

Çalma listesi özel yayınları: Jennifer Lopez’in hazırladığı Ülkü Bir Bağlantı, Al Green’in hazırladığı Aşk Mektupları, Lil Durk ve India Royale’in hazırladığı Sen ve Ben ve Role Model’ın hazırladığı Duygusal Seyahat

NE DEDİLER?

Al Green – Aşk Mektupları

“Aşk Main Street’te dolaşmak, aşk tadına doyum olmayan bir elma, aşk hiç bir şeye değişilmeyen bir macera. her insanın Sevgililer Günü’nü kutluyorum. Umarım Al Green Love Letters çalma listesini keyifle dinlersiniz. Sıhhatle kalın!”

Lil Durk (India Royale ile bir arada hazırladığı çalma listesi hakkında)

Sen ve Ben“Asıl sesin bende olduğunu herkes bilir. O yüzden de piyasadaki en uygun seslerle, HER, Summer Walker ve SZA üzere müzikçilerle iş yaparım. Ancak India’yla ikimiz çağdaştan klasiğe her türlü R&B havasını kullandık.”

ROLE MODEL – Duygusal Seyahat

“Bundan iki yaz evvel iki Twin Peaks albümüne aşık olup aralıksız dinlemiştim. Bilhassa bu müzik benim için HİÇ eskimeyecek. Beşere yaz aşkını ve o birinci balayı periyodunu hatırlatıyor.” – Role Model, ‘Sweet thing’ – Twin Peaks hakkında

“Bu albümün bir noktada hepimize yardımı dokunmuştur. Matt Healy üzerine uzun uzun konuşabilirim lakin ne kadar güzel müzik yazdığını hepimiz aslına bakarsanız biliyoruz. Benim için bu müzik New York’ta bir binanın zirvesine çıkıp AŞIK OLDUM diye bağırma isteğininin dışa vurumu üzere. Aslında sadece otomobilimde şarkıyı söylerken avazım çıktığı kadar bu biçimde bağırıyorum lakin hissi birebir.” Role Model, ‘I couldn’t be more in love’ – The 1975 hakkında

Jennifer Lopez – Ülkü Bir Münasebet

“Bence bu çalma listesindeki bütün müzikler hayallerdeki bağlantıyı anlatıyor. En sevdiğim müzik, üçüncü stüdyo albümüm ‘Loving You’ içerisinde yer alan ‘This Is Me…Then.’ Bu müziğin benim için manası büyük. En başından beri benimle olan JLover’lar eminim sebebini biliyordur.”

Sevgililer gününe özel Türkçe çalma listeleri

Göz At kısmındaki Yalnızca Aşk kısmından ise En Güzelleri: Türkçe Aşk Müzikleri listesinin yanı sıra Sezen Aksu’dan Teoman’a ve Kenan Doğulu’ya biroldukça yerli sanatkarın oluşturduğu özel dinleme Aşk Müzikleri listelerine ulaşabilirsiniz.