Anne Mancini: “Vialli’nin ölümünü asla atlatamadı” – Futbol

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,165
0
0
Un seçimi Robert Mancini rehberden ayrılmak Ulusal Teknik direktörün istifasını beklemeyen tüm futbol dünyasını şaşırttı. Marches’tan teknisyenin kararından haberi olmayanlar arasında Mancini’nin annesi de vardı: Marianna Puolo, National gazetesine verdiği röportajda “Kuzenimden öğrendim, ben de şaşırdım” dedi.

Çekimlerin en solu. Tatilden gelen bir mola İtalyan futbolunu rahatsız ediyor

kaydeden Maurizio Crosetti

13 Ağustos 2023

“Şu anda Fransa’da tatilde”

Kadın, oğlunu istifaya neyin sevk ettiğini açıklayamıyor. “Şimdi Fransa’da tatilde ve ondan henüz haber almadım -diyor-. Onunla kesinlikle daha sonra konuşacağım ve biz de daha fazla bir şeyler anlamaya çalışacağız. Eğer isterse, Roberto bana nedenini açıklayacak. bu kararı verdi ve biz her zaman anne babasının komşuları olacağız. Burası her zaman onun evi olacak. Roberto ile asla işi hakkında konuşmuyoruz. İlişkimiz her zaman böyle olmuştur. Biz sadece onun iyi olmasını önemsiyoruz”.

Milli takım, domatesler ve düşük vuruşlar: sıcak bir koltukta hiçbir teknik direktör dokunulmaz değildir

kaydeden Emanuela Audisio

13 Ağustos 2023

Vialli’nin ölümü

Sonra açıklama: “Roberto’nun kocaman bir kalbi var – annesinin altını çiziyor -. Gianluca Vialli’nin ölümünü asla gerçekten atlatamadı. Ona çok yakındı.”