Alena Seredova yoluna devam etti. Haziran ayında yöneticiyle evlendi Alessandro Nasiihanet etse bile Gigi Buffon açık bir yara kaldı. Dergiye Harper’s Bazaar model, arkadaşlarının gazeteci Ilaria D’Amico ile flörtünü gizleme konusundaki suç ortaklığını anlattı. “Stadyuma tezahürat yapmak için gittim ama herkes biliyordu. Tüm sözde futbol arkadaşları ve tanıdıkları sonunda bana bildiklerini söylediler… Onlarla takılmayı bıraktım” diye hatırladı. Kendisiyle yapılan bir röportajda şunları ekledi: “Bugün, işlerin gidişatına göre sadece teşekkür edebilirim ancak o zamanlar bu konuda çok üzgündüm.” çok doğru.
2005’ten 2014’e kadar Buffon’la birlikte olan ve 2011’de gerçekleşen düğünle birlikte bugün Seredova yeni kocasının keyfini çıkarıyor: “Aklıma net bir fikir geldi ve kısa bir süre sonra Alessandro ile tanıştım. Bir insanın ne aktardığına ve neyin ne olduğuna inanıyorum. O hazır. Birbirimize aşık olduk ve birlikte iyi olduğumuz gerçeği. Evliliğin ilk üç ayının değerlendirmesi? Evde pek bir şey değişmedi, uzun süredir birlikte yaşıyoruz. Ama biz hala arkadaşlarımla hafta sonunun ne kadar muhteşem olduğunu konuşuyoruz. Bunu o kadar sevdik ki her yaz tekrarlanmasını diliyoruz.”
Konular
2005’ten 2014’e kadar Buffon’la birlikte olan ve 2011’de gerçekleşen düğünle birlikte bugün Seredova yeni kocasının keyfini çıkarıyor: “Aklıma net bir fikir geldi ve kısa bir süre sonra Alessandro ile tanıştım. Bir insanın ne aktardığına ve neyin ne olduğuna inanıyorum. O hazır. Birbirimize aşık olduk ve birlikte iyi olduğumuz gerçeği. Evliliğin ilk üç ayının değerlendirmesi? Evde pek bir şey değişmedi, uzun süredir birlikte yaşıyoruz. Ama biz hala arkadaşlarımla hafta sonunun ne kadar muhteşem olduğunu konuşuyoruz. Bunu o kadar sevdik ki her yaz tekrarlanmasını diliyoruz.”
Konular