3 kurşun sıktı özgür kaldı, kezzapla yakmaya çalışıp 4 kurşun daha sıktı

bencede

Active member
12 Eki 2020
5,542
0
36
3 kurşun sıktı özgür kaldı, kezzapla yakmaya çalışıp 4 kurşun daha sıktı İstanbul Avcılar’da yaşayan Gönül Ayvacıoğlu (43), boşandığı erkek Baht Kocayemiş’in silahlı saldırısına uğradı. Bacaklarından 4 kurşunla yaralanan Ayvacıoğlu, hastanede ameliyata alındı. 50 yaşındaki saldırgan ise bugün adliyeye sevk edildi.

3 YIL EVVEL DE VURULDU, 1 KURŞUN HÂLÂ BACAĞINDA

Geçirdiği ameliyatın akabinde hastanede tedavisi devam eden 2 çocuk annesi Gönül Ayvacıoğlu’nun bedenine isabet eden kurşunların çıkarılamadığı öğrenildi. Hastane odasında yaşadıklarını anlatan Ayvacıoğlu, “Bu benim ikinci vurulmam. 2018 yılında da bir alışveriş merkezinin önünde üç el ateş etti, ikisi bacağıma isabet etti. Tam kalça kemiğim parçalandı. Bir baştan bir başa platin var. Bir kurşun hala bacağımda duruyor. Onun üstüne bir daha vuruldum bir daha kurşunlandım. Hür bırakıldıkça yapıyor” dedi.

’10 GÜN EVVEL BİR BİDON KEZZAPLA GELDİ’

2019 yılında boşandığını belirten Gönül Ayvacıoğlu, “On gün evvel bir bidon kezzapla geldi. Ben onu fark etmeseydim, KADES’i aramasaydım beni kezzapla yakacaktı” diye konuştu.

Kızı Gülsüm Matya da “Babam ikinci kere annemi vuruyor. Ben, annemin ölmesini istemiyorum. Bu ikinci oluyor, bayanlar ölmesin. Annemin sakat kalma ihtimali var” sözlerini kullandı.

‘EVLİYKEN ŞİDDET UYGULUYORDU’

Gönül Ayvacıoğlu’nun ağabeyi Mustafa Yorgun ise “İkinci kere oldu, daha evvel de vurdu. Evliliklerinde de darp ediyordu. Bize de hakaret ediyordu. Baht kardeşimi, boşadı. O devir Gönül, iki sene bende kaldı. ‘Ben Gönül’ü öldürmeden cezaevine girmeyeceğim’ diyor” formunda konuştu. (İSTANBUL-DHA)