3 kızını öldüren imamın tabiri: Gelmezsen çocukları öldürürüm

bencede

Active member
12 Eki 2020
5,542
0
36
3 kızını öldüren imamın tabiri: Gelmezsen çocukları öldürürüm TRABZON – Trabzon’un Of ilçesinde meskenlerinin bir kilometre uzağındaki çay bahçesine götürdüğü kızları Yaren (11), Hiranur (7) ve Elif Göktaş’ı (4) tabancayla başlarına ateş edip öldüren cami imamı Emre Göktaş (36), birinci sözünde “Çocuklarım benden epey soğumuştu. Kendimi kaybettim. hiç bir şeyi hatırlamıyorum” dedi.

Dün Uluağaç Mahallesi’nde meydana gelen olayda mahalledeki mescitte imam olarak nazaranv yapan Emre Göktaş, 112 Acil Davet Merkezi’ni telefonla arayıp 3 çocuğunu öldürdüğünü söylemiş oldu. Çay bahçesine gelen gruplar, yerde yatan Yaren, Hiranur ve Elif Göktaş isimli kardeşlerin öldüğünü belirledi. Olay yerinde bekleyen Emre Göktaş da cürüm aleti tabancayla gözaltına alındı.

EŞİNE ŞİDDETTEN UZAKLAŞTIRMA ALMIŞ

İmam Emre Göktaş’ın, uyuşmazlık yaşadığı 12 yıllık eşi Sibel Göktaş ile boşanma evresinde olduğu, hakkında eşine şiddet uyguladığı sebebi öne sürülerek bir aylık uzaklaştırma sonucu verildiği, olay günü sona eren karar daha sonrası da çocuklarını görmek için yanına aldığı öğrenildi. Olay günü çocuklarını bir daha annelerine bırakması beklenen babanın cinayeti gerçekleştirdiği açıklandı.

‘GELMEZSEN ÇOCUKLARI ÖLDÜRÜRÜM’

Jandarmada tabir veren imam Emre Göktaş, verdiği birinci tabirinde olay anını hatırlamadığını ve huduttan cinnet geçirdiğini belirterek, kızlarının kendisine soğuk davrandıklarını ileri sürdü. Eşiyle yine barışmak için telefon açıp konuşmak üzere kendi konutuna çağırdığını söz eden imam Göktaş, “Gel konuşalım. Gelmezsen çocukları öldürürüm diyerek onu korkutmak istedim. Ancak eşim gelmedi. daha sonrasını hatırlamıyorum” dedi. İmam Emre Göktaş adliyeye sevk edildi.

TOPLUMSAL MEDYA PAYLAŞIMI

Öte yandan süreçlerinin tamamlanmasının akabinde adliyeye sevki beklenen şüphelinin, toplumsal medya hesabında, eline aldığı kediyle çekildiği fotoğraf karesini, “İnsanları tanıdıkça hayvanları daha fazlaca sever oldum… demiş şair” notuyla paylaştığı dikkat çekti. Tıpkı fotoğrafa, “Yeni misyonumuz KYK Manevi danışmanlık. Mevla muvaffak eylesin” yazdığı da görülen Göktaş’ın, bir takipçinin yorumuna ise “Ne olsa düşünüyorum kardeşim” cevabı verdiği görüldü. İsimli Tıp Kurumu’nda otopsi süreçleri süren 3 kardeş, bugün ilçede kılınacak cenaze namazı daha sonrası toprağa verilecek. (DUVAR/DHA)