3 kızını öldüren imam: Çocuklarım benden soğumuştu

bencede

Active member
12 Eki 2020
5,542
0
36
3 kızını öldüren imam: Çocuklarım benden soğumuştu Trabzon’un Of ilçesinde konutlarının bir kilometre uzağındaki çay bahçesine götürdüğü kızları Yaren (11), Hiranur (7) ve Elif Göktaş’ı (4) tabancayla başlarına ateş edip öldüren cami imamı Emre Göktaş (36), birinci sözünde “Çocuklarım benden çok soğumuştu. Kendimi kaybettim. hiç bir şeyi hatırlamıyorum” dedi.

Dün Uluağaç Mahallesi’nde meydana gelen olayda mahalledeki mescitte imam olarak nazaranv yapan Emre Göktaş, 112 Acil Davet Merkezi’ni telefonla arayıp 3 çocuğunu öldürdüğünü söylemiş oldu. Çay bahçesine gelen gruplar, yerde yatan Yaren, Hiranur ve Elif Göktaş isimli kardeşlerin öldüğünü belirledi. Olay yerinde bekleyen Emre Göktaş da kabahat aleti tabancayla gözaltına alındı.

EŞİNE ŞİDDETTEN UZAKLAŞTIRMA ALMIŞ

İmam Emre Göktaş’ın, uyuşmazlık yaşadığı 12 yıllık eşi Sibel Göktaş ile boşanma evresinde olduğu, hakkında eşine şiddet uyguladığı sebebi öne sürülerek bir aylık uzaklaştırma sonucu verildiği, olay günü sona eren karar daha sonrası da çocuklarını görmek için yanına aldığı öğrenildi. Olay günü çocuklarını bir daha annelerine bırakması beklenen babanın cinayeti gerçekleştirdiği açıklandı.

SORGUYA ALINDI

DHA’nın haberine bakılırsa, olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma sürerken, gözaltına alınan Emre Göktaş, güvenlik sebebi öne sürülerek Trabzon Vilayet Jandarma Komutanlığı’nda sorguya alındı. Şüphelinin, avukat talebinde bulunduğu sorgusunda sözü de ortaya çıktı. Göktaş’ın sözünde, “Çocuklarım benden epey soğumuştu. Kendimi kaybettim. hiç bir şeyi hatırlamıyorum” dediği açıklandı.

TOPLUMSAL MEDYA PAYLAŞIMI

Öte yandan süreçlerinin tamamlanmasının akabinde adliyeye sevki beklenen şüphelinin, toplumsal medya hesabında, eline aldığı kediyle çekildiği fotoğraf karesini, “İnsanları tanıdıkça hayvanları daha epey sever oldum… demiş şair” notuyla paylaştığı dikkat çekti. Birebir fotoğrafa, “Yeni vazifemiz KYK Manevi danışmanlık. Mevla muvaffak eylesin” yazdığı da görülen Göktaş’ın, bir takipçinin yorumuna ise “Ne olsa düşünüyorum kardeşim” cevabı verdiği görüldü. İsimli Tıp Kurumu’nda otopsi süreçleri süren 3 kardeş, bugün ilçede kılınacak cenaze namazı daha sonrası toprağa verilecek. (HABER MERKEZİ)